13/06/2013

Næstved Boldklub får jysk storsponsor

Speditionsfirmaet ALPI med hovedsæde i Herning er ny storsponsor i Næstved Boldklub i den kommende sæson. Og der er tale om et samarbejde, der skaber stor tilfredshed hos Peter Birk Pedersen, adm. direktør i Næstved Boldklub.

-Vi er særdeles glade for at indgå et samarbejde med en sponsor, der ikke kommer fra vores lokalområde. Det handler bestemt ikke om, at vi er utilfredse med vores lokale erhvervsliv, der giver os en fantastisk opbakning, men vi erkender, at vi, hvis vi skal jagte vores drømme, gerne skal tiltrække sponsorer fra andre dele af landet, siger Peter Birk Pedersen, og tilføjer

– ALPI er den første sponsor, som ikke har udgangspunkt i lokalområdet. Vi håber, at samarbejdet med ALPI kan være startskuddet til at tiltrække andre udenbys sponsorer.

Vilje til udvikling

Hos ALPI glæder man sig over nu at være en del af sponsorkorpset bag Næstved Boldklub.

– Vi vil gerne have mulighed for at kunne dele oplevelser i Næstved Boldklub med vores kunder i området. Næstved Boldklub er en spændende klub i god gænge. Hos ALPI værdsætter vi vilje til udvikling, og vi fornemmer, at man har den samme indstilling i

Næstved Boldklub. Blandt andet har vi bemærket, at både U19 og U17 spiller i divisionen, som er den næstbedste række for ungdomsspillere. Dermed er fundamentet for en fortsat god udvikling i klubben tilstede, fortæller Søren Præst, salgs- og marketingschef hos ALPI.

Erhvervslivet i Næstved

Men hvorfor involverer ALPI sig i en Sydsjællandsk klub? Søren Præst uddyber

-Vi tror på, at sport og forretning hænger godt sammen, og Næstved Boldklub har en stor sponsorkreds, der er interessant for os. Vi håber og tror på, at vi kan gøre en forskel og skabe vækst i lokalområdet i samarbejde med de øvrige sponsorer. Både boldklubben og Næstveds erhvervsliv har ambitioner om at være med blandt de bedste, hvilket går fint hånd i hånd med ALPIs ambitionsniveau, beretter Søren Præst.

Speditionsfirma med omtanke

ALPI beskæftiger sig med international transport til og fra hele verden – og det foregår både med lastbiler, fly og skibe. Der er p.t. 140 medarbejdere i Danmark på kontorerne i Herning, Greve, Odense og Århus. Hos ALPI har man en klar strategi, der går ud på at lave overskud – men med omtanke. Blandt andet bruger man hos ALPI mange ressourcer på at hjælpe udviklingshæmmede idrætsudøvere i form af et stort samarbejde med Dansk Handicap Idræts Forbund. Det at tage ansvar er nemlig en vigtig del af firmaets kodeks.

Nærhed og lokalt kendskab

Hos ALPI har man allerede en lokal medarbejder, der arbejder fra et kontor i Holsted Park. Jesper Fredriksen, der bor i Karrebæk, servicerer nemlig ALPIs kunder i Næstved og omegn. For Jesper Fredriksen er det utroligt vigtigt at være tæt på kunderne: -Jeg får hurtigere et kendskab til kundernes behov og arbejdsgange, når jeg er tæt på. Jeg har også en kontorplads hos ALPIs afdeling i Greve, men jeg er rigtig glad for at kunne bruge et par dage hver uge her i Næstved, så jeg ofte kan besøge vores lokale kunder og, sammen med dem, få løst de transportmæssige udfordringer, de måtte have. Og nu glæder jeg mig så bare endnu mere til at komme til fodbold på Næstved Stadion, slutter Jesper Fredriksen med et smil.

For yderlig information venligst kontakt Peter Birk Pedersen, adm.direktør Næstved Boldklub, tel 40 74 36 05

IMG_7818

Jesper Fredriksen, ALPI og Peter Birk Pedersen, adm. direktør i Næstved Boldklub glæder sig til det kommende samarbejde.

Ikke-navngivet