Nyheder

14/06/2013

Næstved Boldklub A/S og Næstved Flisecenter i nyt 2-årige samarbejde

Næstved Boldklub A/S og Næstved Flisecenter i nyt 2-årige samarbejde

I mere end 30 år har Næstved Flisecenter været sponsor i Næstved Boldklub. Et helt unikt og trofast samarbejde, som har haft enorm betydning for sidstnævnte. Og endnu en gang har Næstved Flisecentercenter forlænget aftalen, denne gang med 2-år som Eksklusiv Partner (niveauet lige under Hovedsponsor). En aftale der bygges op omkring et endnu tættere samarbejde samt øget eksponering af Næstved Flisecenter. Salgsdirektør, Kennet Mayland fra Næstved Boldklub udtaler: ”Det er ganske simpelt fantastisk og dejligt, at vi kan fortsætte samarbejdet med Næstved Flisecenter. Det er i min optik en af kommunens mest interessante og spændende virksomheder, som tilbyder en ”verden i fliser og sten”. Vi har sammenstrikket en aftale der intensiverer samarbejdet med fokus på, at skabe stor værdi for Næstved Flisecenter. Altså en aftale, der ikke blot handler om et klassisk ”sponsorat”, men nærmere en samarbejdsaftale til fordel for begge parter. Aftalen giver Næstved Boldklub mulighed for, at fortsætte rejsen mod 1.division og generelt skabe bedre betingelser for den sportslige sektor.   

 

Direktør fra Næstved Flisecenter, Jens M Jensen udtaler:

”Vi glæder os over at kunne fortsætte samarbejdet med Næstved Boldklub A/S. Det er vigtigt for byen og kendskabet til den, at vi har et godt fodboldhold. Et øget kendskab gør det nemmere for Næstved Flisecenter, at agere i markedet – også uden for Næstveds grænser.

Størrelsen og potentialet i denne by gør, at vi som minimum skal være at finde i landets anden bedste række. Og jeg fornemmer en positiv udvikling, der gør det realistisk at vende tilbage til 1.division – meget gerne allerede i den kommende sæson.

Vi vil meget gerne være med til, at støtte op omkring en by og fodbold i fremdrift. Og ser fortsat frem til nogle gode arrangementer samt kampe på Næstved Stadion. Derudover er det glædeligt, at aftalen er blevet langt mere skræddersyet til os, både som sponsor og som virksomhed, der øger værdien i forhold til samarbejdet.

næstved flise