Ny stadion partner – MTM Service PARK

14/06/2024

MTM SERVICE OPGRADERER OG BLIVER NY STADIONPARTNER

 

Når den nye sæson sparkes i gang og vi igen løber rundt på vores egen græsplæne her i Næstved, bliver det på et stadion med nyt navn.

Fra den 1. juli overtager MTM Service nemlig stadionnavnet fra Tintshop. Det betyder, at det i fremtiden får navnet “MTM Service PARK”.

Næstved Boldklub og MTM Service har igennem en længere årrække været samarbejdspartnere, hvor MTM flere gange har taget et skridt op igennem de forskellige sponsorniveauer. Nu har man så taget endnu et skridt, som betyder, at MTM hopper op i én af de højeste sponsorkategorier i Næstved Boldklub. Noget som direktør Peter Nielsen naturligvis er rigtig glad for. “Det er en kæmpe fornøjelse, at aftalen med MTM er faldet på plads og at vi er klar med nyt stadionnavn, når vi i den nye sæson er tilbage på vores eget stadion. Det er ingen hemmelighed, at en stadionpartner er af en betydelig størrelse, som er vigtig at have styr på. Den nye aftale strækker sig over de næste 3 sæsoner. Jeg ser frem til MTM´s øgede eksponering på og ved stadion og til det endnu tættere samarbejde i årene frem. Jeg vil i samme ombæring gerne takke Tintshop for deres tid som stadionpartner. Vi har haft mange succeser og oplevelser under navnet Tintshop Park. Tintshop stopper ikke hos De Grønne, men vil stadig være en stærk del af netværket i Boldklubben.

Den netop indgåede aftale med MTM er blot startskuddet til en række af positive historier, som vi de næste uger og måneder melder ud”.

Der er ligeledes stor tilfredshed hos MTM med den nye aftale. CEO Thomas Rune siger: “Vi har igennem alle årene været rigtig glade for vores samarbejde med Næstved Boldklub. Nu tager vi et skridt op som stadionpartner, hvilket vi ser meget frem til. Vi er med både i med- og modgang og hos MTM Service er vi vant til at vinde vores kampe, og det håber jeg kan smitte af på banen, så vi igen kan få Næstved Boldklub op i 1. division. Næstved by er vores hjemby, og vi ser Næstved Boldklub som en førende ambassadør for byen – derfor er vi stolte over at lægge navn til stadion, og vi glæder os til at komme til alle hjemmekampe på MTM Service PARK!

 

Læs meget mere om MTM Service på deres hjemmeside: www.mtmservice.dk