Nyheder

04/09/2018

Med vinden lige på næsen..!

De næste tre kampe for de grønne er alle på udebane og man må sige, at vi har en stiv kuling lige i ansigtet i de næste kampe. Skader og karantæner står i kø og Michael Hemmingsen får brug for sine kreative evner for at kunne stille et slagkraftigt hold mod Helsingør på onsdag (pokalkamp) og på søndag, hvor vi i turneringen skal op imod formstærke Viborg, som i den forgange weekend slog Lyngby med hele 5-0.

Heldigvis kan vi på onsdag stille med både Tobias Christensen og Kristoffer Munksgaard, da karantænereglerne foreskriver, at en udvisning i turneringen skal afsones i turneringen. Modsat må vi dog undvære Finnur, som er afsted med det færøske landshold. Samtidig vil der – traditionen tro – bliver plads til de spillere i truppen, som ikke har fået så meget spilletid indtil nu i turneringen.

Helsingør og Næstved har tidligere – d. 5. august – mødt hinanden i Helsingør, hvilket resulterede i et 1-1 resultat, hvor vi var foran indtil 5 minutter før tid. Helsingør vil sandsynligvis ligesom os stille med en række spillere, som ikke har fået så megen spilletid endnu, så der er mange spørgsmålstegn i den kamp. Selvom vi prioriterer turneringen, så vil vi altid gerne vinde og vi har gode erfaringer med pokalfodbold. Bare spørg FC Nordsjælland.

På søndag skal vi op imod Viborg på udebane og vi må undvære de tre offensive esser, Finnur (fortsat afsted med landsholdet) samt de karantæneramte Tobias Christensen og Kristoffer Munksgaard. Vi skal op imod et hold, der på udebane har gennemtævet Lyngby så sent som i sidste weekend. Vi må nok erkende, at vi ikke er favorit på søndag og det er en nærliggende tanke, at vi må køre ishockey stilen og forsvarer med alle mand, men det er ikke vores indgang til kampen. Vi er et offensivt hold, der gerne vil have bolden og skabe kampen – også på søndag, hvor vi dog på ingen måder er favorit, men bolden er rund og vi starter 11 mod 11, så vi lægger os bestemt ikke ned og vil kæmpe for flere point til Næstved.

Indtil videre har vi fået 11 point og det er klart flere end forventet af diverse fodboldeksperter. Vi på Sydsjælland er nok knap så overrasket. Vi har set et godt Næstved-hold i 2. divison i foråret, som er blevet godt forstærket i sommerpausen. De før omtalte fodboldeksperter bliver nok nødt til, at revurdere deres holdning til vores evner og pointhøst, fordi vi har bevist, at vi kan være med.

Moralen er holdet er stærk og det fik vi en god smagsprøve på i sidste weekend, hvor Roskilde blev sendt hjem med et 1-3 nederlag og hvor vi viste, at selvom vi kommer bagud, så lægger vi os ikke ned eller hænger med mulen. Vi kæmper videre og på en flot 2. halvleg fik vi fortjent alle tre point mod Roskilde.

De to kampe i denne uge spilles således:
Onsdag d. 5. september kl. 19.00 – Helsingør – Næstved (pokalkamp) – Helsingør Stadion, Nordre Strandvej 11, 3000 Helsingør.
Søndag d. 9. september kl. 13.45 – Viborg – Næstved (turneringskamp) – Energi Viborg Arena, Stadion Alle 7, 8800 Viborg.

Start bilen og hjælp de grønne til en ny pokalsejr og nye point i NordicBet Ligaen. Rigtig god kamp.