Målmandstræner TILBAGE ombord

26/06/2024
Ved sidste hjemmekamp sagde vi farvel til målmandstræner Paw Jepsen – men nu siger vi velkommen tilbage her en lille måneds tid senere, da det hele lige pludselig flaskede sig…
Det er ingen hemmelighed, at det gjorde ondt at sige farvel til Paw efter sidste kamp i sæsonen, for han er en rigtig god fyr, dygtig målmandstræner og en rigtig klubmand. Under processen med at finde en erstatning for Paw, blev vi mere og mere overbeviste om, at vi måtte prøve én gang til, for at finde en løsning, så Paw alligevel kunne fortsætte. Den løsning fandt vi i fællesskab, så både fodbolden, arbejdet og familielivet, nu går op i en højere enhed, så Paw har mulighed for at fortsætte i rollen som målmandstræner hos os. Dejligt at have Paw med i staben igen omkring divisionsholdet, siger Fodboldchef Kenneth Gangsted.
Paw Jepsen er selvfølgelig også glad for, at der er fundet en løsning, så han kan fortsætte hos De Grønne:
Jeg er meget glad for, at vi i fællesskab lykkedes med at finde en løsning der er brugbar for alle parter. Derfor er jeg også rigtig glad for, at fortsætte som målmandstræner i klubben.
Klubben, som også er min barndomsklub, har været rammen om mange betydningsfulde øjeblikke i min karriere, både som spiller og træner.
Gennem konstruktive dialoger med Gangsted, er jeg overbevist om, at Næstved Boldklub bevæger sig i den rigtige retning. Jeg ser med optimisme frem til det fortsatte samarbejde. I løbet af de sidste tre sæsoner har det været en stor fornøjelse at arbejde med ekstraordinære talentfulde målmænd i klubben og jeg glæder mig fortsat, til at bidrage til deres videre udvikling.