Nyheder

06/01/2017

LOYAL SAMARBEJDSPARTNER ØGER ENGAGEMENTET I NÆSTVED BOLDKLUB

ROPOX/ALLSTEEL tager springet fra Super Partner til

EKSKLUSIV PARTNER.

Giv ROPOX/ALLSTEEL et kæmpe like og læs mere om virksomheden her under…

…Mange kender Ropox og All Steel, men der er ikke mange som ved, at det er ét og samme selskab.
Ropox A/S blev grundlagt i 1962 af RObert og POul. X’et er lig med X-Factor, som i dag er Poul-Erik Pedersen og Tommy Jensen.
Ropox anno 2016/2017.

Mennesker med nedsat funktionsevne har ret til at kunne leve en tilværelse uafhængigt af andre – BETTER WAYS TO BETTER DAYS.

Et værdigt og velfungerende liv handler f.eks. om at kunne lave mad, gå på toilettet og sidde ved et skrivebord, selvom man måske er kørestolsbruger. Samtidig skal hjælperfunktionen være attraktiv med så godt et arbejdsmiljø som muligt. Derfor har Ropox valgt at specialisere sig i fleksible og integrerede løsninger, som gør hverdagen lettere i private hjem, på institutioner eller plejecentre. Designet er smukt og diskret, og de funktionelle hjælpemidler til køkken, bad og opholdsrum indgår optimalt i boligens øvrige indretning og sikrer samtidig hjælpepersonalet et bedre arbejdsmiljø.
Ropox vil være førstevalg, når det kommer til handicapvenlige møbler og hjælpemidler. Det er en vision, som man skal gøre sig fortjent til, og derfor lægges der stor vægt på at inddrage slutbrugerne i udviklingen af nye produkter. Det er ikke kun i Danmark kunderne nyder godt af ekspertisen fra Ropox. Der eksporteres i dag til ca. 25 lande i verdenen.

ALL STEEL
I forbindelse med en strategiændring efter finanskrisen, besluttede Ropox at etablere All Steel, men kun som kaldenavn for produktions- og underleverandørvirksomheden i Ropox, bl.a. for ikke at mixe Ropox brand med hjælpemidler sammen med en underleverandørvirksom inden for metal branchen.

All Steel er produktionsenheden for Ropox’ produkter. Desuden er All Steel under- og OEM leverandør til andre virksomheder. Lokalt inden for kommunegrænsen tæller All Steels kunder firmaer som 1000DOT, P.K. Jeppesen & Søn, Alpha Elektronik, MTN Ejendomme, TA Service, mv.

All Steel leverer en bred vifte af kvalitetsprodukter i stål til industrien, bygge- og anlægssektoren, boligforeninger og rehab branchen. Der arbejdes i sort og rustfri stål samt aluminium, kobber. Produktionsapparatet er topmoderne og der arbejdes med den seneste teknologi inden for rør- og pladelaserskæring, rørbukning, robotsvejsning mv.

All Steel by Ropox er ISO 9001 certificeret, Miljøcertificeret 14001 samt EN 1090 certificeret. EN 1090 er et kvalitetsstempel der gør, at All Steel må levere til byggeindustrien (bærende konstruktioner mv).