Nyheder

31/08/2016

Lokalderby

Næstved Boldklub står torsdag aften overfor lokalrivalerne fra HB Køge. En modstander, som vi ikke har de allerbedste erfaringer med. De seneste 5 opgør er endt med 4 nederlag og en enkelt sejr. Oven i købet har HB Køge sammen med Vejle pt. rækkens bedste forsvar. HB Køge scorer ikke mange mål, men de giver heller ikke mange mål væk. Altså, skal de grønne igen ud i en kamp, hvor det første mål og den første fejl i de bagerst rækker kan (måske endda vil) blive kampafgørende.

Vi skal således spille med stor sikkerhed og stor koncentration i de bagerste rækker, hvis vi skal have point med hjem fra Køge, men vi har vist i kampene mod Roskilde, Hobro og Helsingør, at lige netop det er vi rigtige gode til – og så har vi nogle giftige og hurtige spillere oppe foran, som straffer modstanderens fejl promte. Vi har våben i den spillemæssige kuffert, som vil kunne gøre ondt på HB Køge.

Munksgaard bliver spændende at følge på torsdag. Han er i topform, spillede en fantastisk kamp senest mod Helsingør og og har vel et eller andet at bevise overfor HB Køge, hvor han “henslæbte” et års tid. I hvert fald, i den grønne trøje gør han gjort det fantastisk og skulle HB Køge give ham “overfrakke” på, så har vi topscorer Perch i truppen og en Illum, som senest scorede to gange mod Helsingør. Lehm på HB Køges trænerbænk har således lidt at holde øje med.

Omvendt må vi være ærlige og konstatere, at det har Krogh nu også. Rochester-brødrene er en mundfuld og generelt er HB Køge godt besat på alle pladser. På venstre back har de Malte Amundsen. En meget talentfuld spiller, som efter kampen mod Næstved tager afsted med det danske U-18 landhold. Han er iøvrigt bosat i Næstved og har spillet i NIF i mange år. Han vil pynte på rigtig mange hold i 1. division og om ganske kort tid – i superligaen. Så ingen tvivl om, at er vi ikke 100 pct. klar alle mand, så får vi ikke noget med hjem.

Oddssætterne er enige om, at det bliver en lige kamp, som godt kunne bruge en helgardering, men vi har momentum iøjeblikket med 4 kampe og 3 sejre, hvor HB Køge’s liste er mere broget med 4 kampe, en sejr, to uafgjort og et nederlag. Så tag turen til Herfølge stadion på torsdag og hjælp de grønne til nye 3 point.

Kampen spiller torsdag d. 1/9-2016 kl. 17.45 på Herfølge Stadion, Vordingborgvej 124, 4681 Herfølge. Kampen vises live på TV3 sport 1.