Nyheder

20/04/2018

Kynisme – det er det, vi skal ha’

Kampen mod Marienlyst var langt hen ad vejen en positiv oplevelse. Vi kom først, vi havde spillet, vi producerede chancer og vi ville ha’ den sejr.

Men fodbold er nogengange et uretfærdigt spil, hvor en lille uopmærksomhed eller fejl får stor betydning og på den baggrund må vi være ærlige og slå fast, at vi så fortjener vi ikke mere end det ene point. Men der var mere i den kamp. Selvfølgelig var der det og det skal vi tage med til den svære udekamp mod Middelfart.

Middelfart vandt 2. division gruppe 2 i efteråret foran bl.a. Marienlyst. Her i foråret er de ubesejret, 2 sejre og 4 uafgjorte, herunder en imponerende 3-2 sejr på hjemmebane over Hvidovre og senest en 2-1 sejr ude over Kjellerup, hvor sejren kom i hus i overtiden. Der er ingen tvivl – vi skal stå tidligt op for at få point med hjem fra det vestfynske og for første gang i dette forår kan man ikke pege på Næstved som favorit. Derudover skal det med, at Middelfart specielt i de første turneringskampe her i foråret har haft problemer med at putte bolden i kassen. De har faktisk haft spil og chancer til endnu mere end de 10 point, som de har hentet her i foråret. Middelfart har vist imponerende styrke og det understreger, at vi har en vanskelig opgave foran os på lørdag.

Næstved har ingen spillere, der er ramt af karantæne. Middelfart har Martin Conley ude efter sit røde kort mod Kjellerup. Det forventes, at Michael Hemmingsen igen kan råde over Andreas Moos efter hans skadesperiode og det giver cheftræner Hemmingsen nogle taktiske muligheder for at rokere rundt og måske spille en smule anderledes end i de seneste kampe. Spændende at se hvordan vi stiller op og hvordan vi får løst den store opgave, som Middelfart sandsynligvis vil vise sig at være.

En af de taktiske ting, som helt sikkert har fyldt en del på træningsbanen på Rolighedsvej i denne uge, er dødboldene. Middelfart har indkasserede nogle – for dem – ærgerlige mål imod sig i dette forår efter dødbolde og den mulige svaghed skal vi da prøve at bore lidt i.

Men vigtigst af alt – som Munksgaard sagde efter Marienlyst-kampen – “vi skal være mere kyniske”. Kuglen skal i kassen og de små fejl foran eget mål skal væk – det er meget simpelt.

Kampen spilles på lørdag d. 21. april kl. 14.00 på Middelfart Stadion, Adlerhusvej 3, 5500 Middelfart. Start bilen og kør en tur til det fynske på lørdag og hjælp de grønne til 3 point. God kamp!