Nyheder

30/08/2015

Ingen mål og ingen point

I dag var det så FC Fredericia der gæstede Næstved Stadion og som 1.  Divisions førerhold havde de bestemt ikke nogle gaver med.

Det havde hjemmeholdet derimod da de efter en god times tid ville sparke væk, bolden gik i ryggen på en Fredericia spiller, og så var det ellers en duel mellem Næstveds Søren Jensen og Brent McGrath fra Fredericia. Denne skuldertackling tabte store Søren Jensen og så var det ingen sag at score til 0-1 til FCF.

Få minutter efter øgede de føringen til 0-2 alt for let da Næstved forsvaret snorksov, bolden blev løftet  hen over forsvaret hvor igen McGrath afsluttede med succes og så stod det 0-2.

Næstved havde ellers fra kampens start et par gode muligheder – den første efter blot 4 minutter efter et indlæg fra Mikkel Rygaard, desværre er der ikke nok præcision i Stefan Nygaards hovedstød så ingenting ud af den situation.

Få minutter efter er det så Kevin Bechman Timm der forsøger sig, da han tager et indlæg ned, snyder et par modstander og fyrer kanonen af, men desværre lige på målmanden.

FC Fredericia har dog også en stor chance efter et frispark, men et hovedstød bliver headet godt over målet.

  1.  halvleg bliver fløjtet af og spillerne bliver fulgt til pausen Af en lille klapsalve fra publikum som endnu ikke er kommet op i det gear efter tirsdagens fantastiske kamp.
  2.  halvleg er kun få minutter gammel da Næstved får en stor chance efter en hurtig omstilling hvor Stefan Nygaard finder Mikkel Jensen, der søger ind for at at komme til en afslutning men bliver fældet.

Frispark lige udenfor feltet og den ligger lige til Mikkel Rygaards venstre pote. Afslutningen er også fornuftig nok, men målmændene i 1.  division er altså gode.

55 minutter er spillet fda det endnu engang bliver stolpe ud for Næstved. Mathias Johannsen finder Kevin B Timm, der sender en præcis aflevering ind til nærmeste stolpe, her kommer Stefan Nygaard først frem og får snittet bolden mod fjerneste målhjørne.

Desværre lander afslutningen på stolpen og her er stillingen stadig 0-0 – tænk hvad et mål til Næstved kunne have gjort her!

Resten af 2.  Halvleg er det FC Fredericia der styrer og selvom Sammy Adjei har et god indlæg der dog ryger tæt forbi i feltet og Mikkel Rygaard har endnu et godt forsøg på et frispark lige udenfor feltet, så kan vi jo nok ikke indvende noget imod nederlaget.

Men ærgerligt at vi skulle sætte dem i gang og endnu engang utur i vores forsøg.

 

Det skal dog også lige med at holdet der gæstede Næstved Stadion i dag, FC Fredericia absolut er et af se bedste hold vi endnu har mødt.

 

Næste søndag…. drøner ud af højtaleren da vi siver ud – og selvfølgelig er vi der igen…..

 

 

Kampen i tal.

 

  1. min.  0-1 Brent McGrath
  2. min.  0-2 Brent McGrath

 

Gule kort: Daniel Jørgensen og Stefan Nygaard.

 

Næstveds hold: Sebastian Olsen, Daniel Jørgensen(anf.), Jesper Christiansen, Søren Jensen, Harun Keser(83. min.  Mikkel Luimes), Mikkel Rygaard, Jannik Zimling, Mathias  “Malthe”. Johannsen, Mikkel Jensen(62. min.  Sammy Adjei), Kevin B.  Timm(79. Min.  Patrick Hansen) og Stefan Nygaard.

 

Tilskuere:  1491

 

Dagens kampsponsor kårede fortjent Jannik Zimling til dagens spiller.