Nyheder

12/04/2018

Hvor peger pilen hen?

Hvor peger pilen hen for de grønne fra Næstved? Skal vi deltage i et hundeslagsmål om den anden oprykningsplads til 1. division eller skal vi op og gøre Hvidovre selskab, som medfavorit til oprykningspladserne. Vinder vi på lørdag kan vi sandsynligvis lægge endnu mere luft ned til nummer 3 i divisionen – sætter vi point til kommer vi ind i det føromtalte hundeslagsmål.

Sidste søndag bød på fantastisk flot fodboldvejr og en endnu mere fantatisk flot opbakning til byens fodboldhold fra 2567 tilskuere og en desværre knap så flot fodboldkamp. Der skal som bekendt to til en tango og Jammerbugt ville ikke rigtig komme ud og lege med os. Da vi var ramt af karantæner og skader i et hidtil uset omfang, ja, så blev det ikke rigtig den gode fodboldoplevelse, som vi rigtig, rigtig gerne ville have givet de mange grønne fans på tilskuerpladserne.

Men – der er kamp igen på lørdag i Odense, hvor Marienlyst byder os velkommen. Vi har Patrick Hansen og Nikolaj Hansen med igen efter karantæne. Vi har ingen nye syndere i straffeboksen og kommer derfor til Odense med en karantænefri trup. Alt tyder på, at Andreas Moos og Finnur Justinussen bliver klar til på lørdag efter deres skader, så vi kan stille med en væsentlig stærkere og bredere trup på lørdag. Det bliver godt og mon det ikke hjælper på Michael Hemmingsens humør, at han lige netop mod Marienlyst kan stille med næsten en skadesfri trup – fordi træneren for Marienlyst hedder Carsten Hemmingsen og jo, det er Michaels bror. Helt sikkert en kamp, som begge de to herrer gerne vil vinde af helt naturlige årsager.

Modsat er panderynkerne hos Carsten Hemmingsen temmelig dybe, når han kigger på sin trup. Han har to spillere i karantæne. Hassan Kurucay, som efter opholdet hos os tog en tur til tyrkisk fodbold inden han nu er havnet i Marienlyst, afsoner sin anden karantænedag efter en udvisning og derudover har angrebsspilleren Mads Hansen karantæne efter for mange gule kort. Udover disse to spillere må Carsten Hemmingsen undvære en række spillere pga. skader. Det har da også betydet, at Marienlyst har tabt de seneste 3 turneringskampe og senest 0-2 ude mod Skovshoved.

Det er således et hold, der har alt at vinde og intet at tabe, der stiller op mod os på søndag. Det er som regel en farlig cooktail, så vi skal være klar fra første dommerfløjt på lørdag.

Kampen spilles på lørdag kl. 14.00 d. 14. april på Marienlystcentret, kunstgræs bane 1, Windelsvej 138, 5000 Odense C. Start bilen og kom til Odense på lørdag og hjælp de grønne til 3 point. God kamp!
Det