Nyheder

02/11/2017

Hillerød away

Så gælder det på lørdag den allersidste kamp her i denne 2. division, pulje 1, hvor der ikke står det vilde på spil. Alle 4 kampe i denne runde er i realiteten lidt overflødige, men det sidste aftryk huskes som regel og vi vil gerne gå ordentligt på vinterpause og det må så gå ud over Hillerød, som med 33 indkasserede mål er udstyret med det mest gavmilde forsvar i denne række, så mon ikke vi kan få luftet vores offensiv her i den sidste kamp.

Den modsatte kamp i Næstved bød på hele 5 grønne mål og det må da meget gerne gentage sig på lørdag. Det bliver dog uden Andreas Moos, som har karantæne, men ellers kan Michael Hemmingsen vælge og vrage fra truppen.

2. divisions bedste midtbanespiller Daniel Norouzi valgte op til AB-kampen, at skrive under på et stykke papir, der betyder, at han – ikke 4 more years – men dog frem til sommeren 2019 spiller i Næstved. En fantastisk nyhed, som vil betyde meget for vores ambitioner om at spille 1. division næste efterår.

Kampen spilles på kundststofbanen ved Hillerød Stadion, Selskovvej 76, 3400 Hillerød på lørdag d. 4. november kl. 14.00.