10/07/2015

Guldfugl forlænger med Næstved

Da Næstved i sidste sæsons vinterpause præsenterede den for de fleste ukendte angriber Sammy Adjei, som afløser for efterårsprofilen Kristoffer Munksgaard, var det nok de færreste Næstved-fans der vidste, hvad de skulle mene om den nye mand i grønt.

Men 22-årige Adjei har formået at tage alle med storm, og på bare et halvt år har han driblet, skudt og fightet sig ind i alle Næstved-hjerter.

Derfor er heller ikke kun Næstved-fans, der nu kender til Sammys åbenlyse kvaliteter. Han er således også på blokken i flere større klubber.

Men det kan de godt opgive. Næstveds hurtige kantspiller, hvis kontrakt ellers udløb 31. december 2015, har nemlig fået forlænget sin aftale med ”de grønne” med yderligere to år, således at Næstved nu har papir på stortalentet frem til udgangen af 2017.

– Det er sjældent, at man ser en 22-årig knægt komme fra et andet kontinent og så gøre så positivt indtryk fra dag et af. Der er ingen tvivl om, at Sammy er en usleben diamant – hans speed, driblinger og fysik er enestående, og han er en spiller, vi forventer, vil gøre ondt på mange forsvar i 1.divsision.

– Sammy Adjei er dog langt fra færdigudviklet, men han har potentialet til at blive endnu bedre, når han i næste sæson bliver testet mod spillere på et endnu højere niveau i 1. division, siger Næstved Boldklubs bestyrelsesformand, Jesper Frisenholm.

Sammy Adjei nåede på fem mål for Næstved i hans 15 optrædener for klubben i sidste sæson.