Nyheder

27/10/2017

Gratis bold

Efter en flot neglebidende kamp på udebane mod Skovshoved, gælder det nu hjemmekampen mod AB på lørdag kl. 15.00. En kamp, der på papirer ikke har den store betydning, da AB ryger i nedrykningsspil og vi er sikret en plads i oprykningsspillet med 9 point, som vi tager med over.

Der vil dog alligevel blive gået til stålet på lørdag, da kampene mod AB altid er intense og tempofyldte. Det vil også ske på lørdag og mon ikke en vis Stefan Nygaard gerne vil vise sig frem fra sin allerbedste side i en kamp mod sin barndomsklub. Så der er alt mulig grund til at kigge forbi Bauhaus Arena på lørdag – og så er det endda gratis. Derfor absolut ingen gyldige grunde til at blive hjemme på sofaen.

Kampen i sidste weekend mod Skovshoved blev en stor oplevelse for de rigtig mange grønne fans, som havde taget turen til Klampenborg. En start på kampen efter bogen og en 1-0 føring ved pausen. Derefter gik tingene jo nærmest amok. To scoringen til Skovshoved, som bare ikke må ske i situationer, som med en smule mere overblik og coolness aldrig var gået ind og derefter den fantastisk afslutning, hvor vi scorer 10 sekunder før slutfløjt og langt, langt inde i overtiden.

Mon ikke de grønne spillerne kan gå på vandet efter den kamp. Virkelig en fed kamp, at overvære som tilskuer – nok bare ikke, hvis man bor i Klampenborg.

AB kommer til Næstved en 1-5 udebanestatistik. 1 udekamp vundet og 5 tabt. Statistik er dog nok ikke brugbar til denne kamp. Her vinder det hold, som vil det mest. Stefan Nygaard vil det i hvert fald på lørdag – det er sikkert – og han ligger pænt på topscorerlisten med 7 træffere.

Så – kom ud på lørdag på Bauhaus Arena, Rolighedsvej i Næstved på lørdag d. 28. oktober kl. 15.00 og se den sidste hjemmekamp i dette efterår – GRATIS.