Nyheder

10/08/2018

Gæsterne kommer langvejs fra

Efter to turneringskampe, hvor vi bestemt ikke har været forhåndsfavoritter, så skal vi på søndag op imod Thisted, som alle “eksperter” har dømt til nedrykning efter denne sæson. De forskellige odds på en Næstved-sejr på søndag ligger alle i området af “rimelig stor favorit”, så alle advarselslamper lyser rødt hos de grønne. Det er meget vigtigt, at vi holder fast i overholdelse af spilkoncept og ikke mindst, at der arbejdes stenhårdt for de 3 point. Vi må ikke blive “selvfede”.

Thisted har været igennem en åreladning af spillere i sommerpausen (bl.a. Matej Podstavek, Allan Høvenhoff, Tobias Mølgaard, Sonny Jacobsen og Jeff Mensah), som kun delvist er kompenseret med tilgangen af bl.a. Jeppe Mehl og Mathias Pedersen. Det har betydet, at Thisted er i gang med en proces, hvor nye spillere skal finde ind på pladserne i Thisteds startopstilling. Thisted er primært lykkedes defensivt, hvor de i 2 kampe blot har lukket 2 mål ind, mens offensiven har haltet og Thisted har ikke scoret endnu ….. i turneringen. I pokalturneringen er sagen en helt anden. I onsdags vandt Thisted hele 10-0 og uanset modstanders niveau, så giver en sådan sejr selvtillid til offensiven, så det kan blive en meget ukendt størrelse, som Næstved skal møde på søndag.

De grønne har derimod startet turneringen fantastisk flot. To kampe, hvor vi på papiret ikke skulle gøres os forhåbninger om point, har givet hele 4 point. I onsdags sendte Michael Hemmingsen primært de spillere i truppen, som ikke havde fået så meget spilletid plus en U-19 spiller (tillykke med debuten Simon Christiansen) i kamp mod Karlslunde i pokalen og resultatet var en stensikker sejr. Vigtigst af alt var dog – udover at vi ikke fik nogen skadede spillere – at spilkonceptet holdt på trods af de mange udskiftninger af spillere i startopstillingen i forhold til Helsingør-kampen. Michael Hemmingsen var virkelig fået sat skik på tingene.

Helsingør-kampen var på mange måder opløftende. Vi kunne holde en superliganedrykker stangen i 80 minutter på udebane og der skulle en tilfældighed til, før Jesper Christiansen og Co. blev overlistet i kampens døende minutter. Så truppen er klar til udfordringen på søndag.

Vi håber på mange tilskuere. De 1241, som var så heldige, at overvære hjemmekampen mod Fredericia – de kommer helt sikkert igen. Og mon ikke dem, som ærgrede sig over, at de ikke fik set Fredericia-kampen dukker op på søndag – det tyder meget på, fordi det er stor fornøjelse af overvære de grønne i kamp iøjeblikket.

Så kom ud og hjælp de grønne til 3 nye point. Kampen spilles på ProfaGroupPark, Rolighedsvej 20, 4700 Næstved på søndag d. 12. august kl. 13.45. Rigtig god kamp.Prtys 1