Fremragende grøn præstation

06/09/2022

Det er svært at skrive noget som helst negativt om Næstved Boldklub i øjeblikket. Både på og udenfor banen kører det på skinner.

Det gjorde det bestemt også i kampen mod Vendsyssel FF.

Her var De Grønne i total dominans i samtlige 90. minutter. En sejr på 3-0 som sagtens kunne være blevet større. Det var yderst opløftende at se et grønt mandskab, sætte en klub som Vendsyssel på plads.

Efter 34 minutter blev Mads Agger nedlagt, godt 25 meter fra målet. På det efterfølgende frispark gjorde selvsamme Agger klar til at sparke. Og det var en god idé at han selv tog sig af sparket. Han lavede nemlig årets mål på Tintshop Park. Han knaldede bolden helt op i hjørnet, med overliggeren til hjælp. 1-0!

Vi skulle helt hen til det 74. minut, før kampen reelt blev afgjort. En velspillede Høst lavede et hårdt og fladt indlæg, som Vendsyssels Mads Greve ikke kunne nå at reagere på, hvilket gjorde at han sparkede bolden i eget net. 2-0 og hermed var kampen nærmest afgjort, fordi De Grønne spillere sad så tungt på spillet.

Efter 81. minutter fik Rajovic (selvfølgelig) scoret. Det gjorde han efter et spark som lignede blev rettet af, og snød målmanden i målet. 3-0, og en glad angriber.

På fredag venter HB Køge på udebane, hvilket kun kan blive en sværere kamp end søndagens kamp, da Vendsyssel ikke mødte op på Tintshop Park denne søndag.