Nyheder

23/09/2018

Fremmarchen skal fortsættes mod Fremad

I takt med, at karantæne og skader er overstået er kvaliteten steget hos de grønne. Ikke bare spillet er blevet rigtig godt – hele truppen er blevet løftet kvalitetsmæssigt. Det bedste eksempel er unge Mads Olsen, hvis gennembrud igennem længere tid har været lige om hjørnet, men ikke rigtig kommet – indtil i søndags, hvor Mads på 30 minutter virkelig fik sat sit aftryk på Lyngby-kampen med en assist og et flot mål og var en god del af årsagen til, at vi kunne tage hjem fra Lyngby med 3 fortjente point.

Michael Hemmingsen kan vælge og vrage i Næstved-truppen til kampen mod Fremad Amager. Vi har ingen karantæner eller landsholdssamlinger og må “blot” undvære de langtidskadede Mads Nordam og Rasmus Grosen. Stemningen i truppen er rigtig god. Vi ligger godt i tabellen og har på intet tidspunkt i nogen af kampene været chanceløse. Vi har været godt med i kampene og er nu oppe på 14 point efter 9 kampe.

Søndagens modstander har haft en noget mere bumpet vej igennem efteråret. Truppen har været udsat for massiv udskiftning i sommerpausen og har fået et noget internationalt præg med en del spillere med forskellige nationaliteter. En sådan øvelse kræver tid og det har været Fremad Amagers problem i den første halvdel af efteråret. Men at det kan lade sig gøre er Vejle Boldklub et strålende eksempel på og derfor skal vi være ekstra opmærksomme på den udfordring, som Fremad Amager er på søndag. Fordi spiller for spiller er Fremad Amager’s trup meget spændende og med en masse kvalitet. Når træner Jan Michaelsen lykkes med, at få det puslespil til at hænge sammen, så bliver Fremad Amager en stor udfordring for alle hold i denne række. Vi skal så bare sørge for, at det ikke bliver på søndag, at Fremad Amager kommer til stråle.

I søndags tabte Fremad Amager på hjemmebane mod Fredericia, men det skal med, at de blå fra Amager var godt med indtil dommeren valgte at give angriber Samson Onomigho gult kort nummer 2. Set udefra med neutrale briller så det gule kort ikke ud til, at være helt velfortjent. Fremad Amagers spillere valgte så, at blive godt frustreret over dommerkendelsen og dermed var deres skæbne i den kamp besejlet. Det har truppen helt sikkert haft en god snak om, så mon ikke de løber på banen på søndag med munden lukket helt i.

I onsdags var Fremad Amager en tur i Køge og spille mod duksen HB Køge, som har været yderst solide i denne turnering. Intet tydede på, at Fremad Amager ville få noget med inden kampen – og det fik de da heller ikke. HB Køge vandt fortjent 4-0 og Fremad Amager er dermed nede i en lille bølgedal, som vi skal forsøge at gøre en smule dybere med endnu en grøn sejr.

Kom ud på søndag og hjælp de grønne til en ny sejr. Næstved er det eneste hold i denne NordicBet Liga, som har scoret i hver eneste kamp i dette forår, så der er garanti for god underholdning, når de grønne er i kamp.

Kampen spilles på søndag d. 23 september kl. 13.45 på ProfaGroupPark, Rolighedsvej, Næstved. Rigtig god kamp.