Formen er intakt

08/10/2021

1/3 del af sæsonen er næsten spillet, og vi ligger nr. 1! Sikke et dejligt syn.

Sæsonen er langt fra slut. Det giver sig selv – det ved vi. Men man kan ikke lade vær’ med at smile en smule når man kigger på tabellen. På et år er vi gået fra at være en klub der er i kaos, til en klub der er ved at have styr på hele det efterslæb, som overtagelsen havde slæbt med sig. Som prikken over i’et, ligger vi nr. 1 i 2. Division. Målsætningen er Top6. Den er vi godt på vej til at indfri.

Senest med en fremragende kamp mod FA2000. En kamp der på papiret så tæt ud, men virkligheden var en anden. FA2000 havde ikke meget at byde på. Kun uskarpheden blandt De Grønne spillere gjorde denne kamp tæt og nervøs til sidst.

Specielt 1. halvleg var opsigtsløftende. Her fik FA stort set ikke et ben til jorden. Der skulle også kun gå 7 minutter af kampen, før Frederik Christensen gjorde det til 1-0 efter et hjørnespark, hvor han kom højest i feltet og pandede bolden flot i netmaskerne. Herefter kom der en perlerække af store chancer til De Grønne spillere. Specielt en chance til tilbagevendte Mathias Holm var stor. Her lignede det at han med fordel kunne have spillet bolden på tværs i feltet, til en helt fri Mileta Rajovic. Men som den offensivspiller Holm er – prøvede han selv lykken, og brændte.

I 2. halvleg startede De Grønne rigtig fint igen. Blot efter 5 minutter blev FA2000 fanget i en grøn omstilling, hvor kombiantionerne flød og bolden til sidst havnede hos sidste sæsons topscorer, Ahmed Hassan. Han var sikkerheden selv og sparkede stensikker bolden i kassen, fra kort afstand.

Herefter var det som om at FA2000 bragte mere fysik ind i spillet. De fik skabt en kaoskamp, hvor duelspillet kom i førersædet. Det var noget man kunne se, var til deres fordel. De gav dem pote efter 55 minutter. Her scorede FA2000 på et indlæg til vores bagerste område, hvor en FA spiller, nemt kunne heade bolden i netmaskerne.

Heldigvis for os, blev FA aldrig rigtig farlige til sidst. Stor ros til defensiven, som afviste mange lange bolden.

Nu venter Brabrand i næste weekend. En kamp som skal vindes, hvis man kigger på tabellen. Virkligheden er dog en anden i det nordjyske. Her skal vi spille på en fodboldbane som ikke engang er serie 4 værdig. Men det skal ikke være en undskyldning. Vi skal vinde – og det tror vi også på!

God kamp til de som tager turen mod Aarhus.