Flot start på 1. Division

09/08/2022

Sommerferien kører på sine sidste dampe og det betyder fodbolden rundt omkring i Europa er startet igen. OG ikke mindst her i Danmark, hvor vi har været i gang i nogle uger. Det er fantastisk!

Og hvilke uger vi har været vidne til? Jeg tror de fleste havde håbet på en god start – men at den har været så god, det må alligevel være en overraskelse for mange. Nok har resultaterne været gode, men spillet med bolden har været helt i særklasse.

Åbningskampen mod Hvidovre var en smule nervøs, hvor vi skulle finde fodfæste ovenpå den ekstase vi befandt os i. Det lignede i lang tid et nederlag til os, men som så mange gange før, så fik vi vendt et truende nederlag til points. AB. Njai dukkede op i overtiden og driblede udenom Hvidovres keeper. Herefter kunne han fra en spids vinkel sparke bolden imellem benene på den ene forsvarsspiller der stod tilbage på mållinjen. 2-2 og en flad start blev vendt til et fremragende point.

Efter Hvidovre kampen virkede det som om at De Grønne spillere havde fået banket rusten af. Det gik ud over Fredericia, som blev udspillet på eget græs, og tabte 1-0. ‘Sui’ scorede efter 1 minuts spil på Monjasa Park. Resten af denne kamp blev dikteret af De Grønne, som holdte flot i bolden. Fredericia kunne ikke dæmme op for vores bevægelse og ikke mindst Sui, som spillede sin måske flotteste kamp for Næstved.

Senest stod Hobro for skud. Vi skal langt tilbage i tiden, før man kan huske et Næstvedhold som har spillet så flot som vi gjorde i 1. Halvleg mod Hobro. Vi scorede 2 mål i midten af halvlegen. Først Rajovic og senere AB. Njai. Føringen kunne sagtens have været større, da Rajovic brændte et straffespark. Hobro havde intet modsvar til De Grønnes dominans. Det var imponerende at se os udspille et hold som har spillet Superliga for 2 år siden.

Jeg tror der er mange grønne fans der smiler over hele ansigtet, når de går hen mod deres biler fra Tintshop Park. For der er medvind i øjeblikket – og vi nyder hvert et øjeblik. For modgang kommer der til at komme på et eller andet tidspunkt. Men for nu, er det om at nyde succesen.