Nyheder

15/05/2018

“Finale”

Det er måske lige tidligt nok, at kalde onsdagens hjemmekamp mod Kjellerup for en finale, men med en sejr til de grønne vil vi i de seneste kampe have sat de 2 største konkurrenter på plads. Omvendt en sejr på onsdag til Kjellerup åbne kampen om den anden oprykningsplads fuldstændig.

Vi skal have stor respekt for onsdagens modstander. De slog i den forgangne runde Hvidovre og meldingerne fra Kjellerup var, at Hvidovre spillede deres chance, men Kjellerup slog dem helt regulært. Holdet fra det midtjyske (Kjellerup ligger mellem Silkeborg og Viborg og er en relativ lille by med godt 5000 indbyggere) har gjort det forrygende i dette oprykningsspil. De har tur i den iøjeblikket med 4 sejre i de seneste 4 kampe. Kjellerup har ingen karantæneramte spillere på onsdag og har således “the grand old man” Thomas Røll, 41 år, med mod de grønne. Han havde karantæne i den omvendte kamp i Kjellerup, men han er med på onsdag og ham må vi gerne få lukket ned for. En meget rutineret spiller med masser af superligaerfaring og han skal helst ikke få lov til at styre for meget på onsdag

Kjellerup er dog et væsentligt bedre hjemmehold end udehold, så vi skal ikke have overdreven respekt. Vi har bestemt også tur i den i øjeblikket. Senest en meget flot sejr i det nordjyske mod Jammerbugt, som vi reelt sendte ud af ræset om den anden oprykningsplads med en 2-0 sejr. En koncentreret og kontrolleret indsats selvom vi måtte undvære Nicolaj “Hanne” Hansen, som blev sparet til kampen mod netop Kjellerup. Både Norouzi og Tarik humpede fra banen i kampen mod Jammerbugt, som brugte meget hårde metoder for at stoppe de grønne – heldigvis forgæves. Generelt trækkes vi med en del småskader og vi må se hvilke spillere, som Michael Hemmingsen sender på banen på onsdag. Sikkert er i hvert fald, at Søren Jensen er ude med karantæne efter et gult kort.

Kom ud og hjælp de grønne til sejr. Kampen er meget afgørende for drømmen om 1. division efter sommerpausen, så vi håber også at se dig på onsdag. Kampen spilles på Næstved Stadion på onsdag d. 16. maj kl. 18.30. God kamp!