01/04/2020

Fantastisk nyhed i Næstved Boldklub i en svær tid

Sydbank forlænger hovedsponsorat midt i verdensomspændende Corona-krise, og det giver håb og mod til klubbens ansatte og spillere

Ligesom i resten af Danmark er spillere og ansatte i Næstveds Boldklub sendt hjem, og baner og bygninger ligger tomme hen som led i forsøget på at stoppe Corona-smitten.

Det er en frustrerende tid for både spillere og det administrative personale, men fra sit hjemmekontor kan direktøren glæde sig over, at hovedsponsoren, Sydbank, har valgt at forlænge sponsoratet med klubben.

”Det er en fantastisk nyhed at vi sammen med Sydbank er blevet enige om en forlængelse af vores hovedsponsoraftale midt i en kriseperiode. Vi har sindssygt meget brug for den loyalitet og det signal Sydbank sender lige nu, hvor alt ellers er på stand-by”, siger Peter Nielsen, direktør i Næstved Boldklub.

Sydbank har været hovedsponsor for Næstved Boldklub i en lang årrække. Hvor mange penge klubben modtager af Sydbank er en hemmelighed, men der er ifølge Sydbank tale om ”et meget betydeligt beløb”.

”Det er vigtigt for os at vise, at Sydbank også er der på en regnvejrsdag. Der kommer en dag efter Corona, hvor hverdagen går videre. Derfor skal vi også under Corona-krisen sikre, at der er et levende idrætsliv, når Danmark åbner igen,” siger Jesper Lund Wimmer, områdedirektør, Sydbank Sjælland.

Næstved Boldklub spiller i denne sæson i 1. division og fremlagde inden sæsonstart en strategiplan for de næste fem år, hvor ambitionen er, at man skal være med helt fremme i 1. division.

”Vi skal til, over de næste 3-5 år, at bevæge os fremad ud fra det fundament, som vi er ved at have støbt, og her er det af umådelig vigtighed at samarbejdspartnerne er med på rejsen og at økonomien er i orden”, siger Peter Nielsen.

For yderligere information kontakt

• Peter Nielsen, direktør, Næstved Boldklub, telefon: 22937272