Nyheder

14/03/2019

Et nyt besøg fra Superligaen

På torsdag får vi igen fint besøg fra Superligaen. Aab tager turen til Næstved og kan på mange måder sammenlignes med AGF, som vi sendte ud af Sydbank Pokalen i efteråret. De to hold er i skrivende stund placeret som henholdsvis 8’er og 9’er i Superligaen, men der er en lille, men meget væsentlig forskel. Hvor AGF ligger og “roder” som 9. bedste udehold i rækken, så ligger Aab altså nummer 3 i konkurrencen om, at være bedste udehold i rækken, så vi må forvente en endnu hårdere modstander end i efteråret. Det er en kvartfinale, der venter De Grønne og os fans på tilskuerpladserne på ProfaGroupPark og Aab må i den grad påtage sig favoritværdigheden. Der er rigtig gode odds på en Næstved-sejr på torsdag.
 
Dagens bedste Næstved-spiller i søndags, Daniel Norouzi forventer en kamp, hvor en sejr skal kæmpes hjem med en jernhård defensiv og så må vi se i løbet af kampen om AaB’s defensiv har kvalitet til at holde vores offensive folk fra fadet.
 
AaB kommer til Næstved med to meget overbevisende sejre i denne turnering. 5-1 over Aarhus Fremad og 5-0 over FC Roskilde. Ikke så meget pjat. Ikke noget med at fedte en smal sejr hjem i overtiden. Aab i pokalen er fremad med pedalen i bund. Det kan således blive en fantastisk kamp på ProfaGroupPark på torsdag med et Aab mandskab, der virkelig kommer til Sydsjælland for at spille fodbold og et Næstved-mandskab, som er overbevist om, at vi ikke kan tabe på hjemmebane. 
 
Selvtilliden er i top hos De Grønne spillere efter 4 point mod rækkens nummer 1 og 2 og en vigtig detalje – vi holdt nullet mod begge mandskaber fra det midtjyske. En stor præstation og vi vil rigtig gerne toppe den med endnu en pokalsejr over et superligamandskab. 
 
Der var besøg på ProfaGroupPark sidste søndag fra AaB, hvis trænerstab ikke overlader noget til tilfældighederne og en enkelt overværede Næstveds kamp mod Silkeborg. Turen har måske været forgæves, fordi Michael Hemmingsen vil – sandsynligvis – igen stille med et alternativt hold og udnytte sin store trup. Mod AGF var det den helt rigtige medicin, som dels gav en flot sejr over AGF, ,men også sørgede for, at truppen ikke blev slidt. Vi har en endnu vigtigere kamp allerede på søndag, hvor vi skal på langfart til Thisted.
 
Hverken Aab eller Næstved har spillere i karantæne. Kom ud og se en kamp, der har alle muligheder for at blive en fantastisk kamp at se på.
 
Kampen spilles på ProfaGroupPark nu på torsdag d. 14. marts kl. 18.00. Kom ud og hjælp De Grønne videre til semifinalen i Sydbank Pokalen.