Nyheder

08/05/2018

Engelsk uger venter

Så venter to gange engelske uger på spillerne fra Næstved. En kamp på torsdag (Kristi Himmelfart) på hjemmebane mod Ringkøbing og søndag en lang bustur til det nordjyske, hvor en svær kamp mod Jammerbugt venter de grønne. Derefter følger allerede på onsdag i næste uge en hjemmekamp mod Kjellerup samt en udekamp mod FC Sydvest i weekenden.

Vi koncentrerer os her i denne optakt om de to første kampe mod Ringkøbing og Jammerbugt.

Rigtig meget kan ske i tabellen i de næste 2 kampe. Vi har i de seneste 3 kampe vist en stigende formkurve og vundet alle 3 kampe. Kampen mod Avarta sidste søndag var en foreløbig kulmination med flot spil, kliniske afslutninger og en konsekvent, koncentreret defensiv, som ikke gav noget væk til Avarta. Kan vi fortsætte spillet fra Avarta-kampen i de næste kampe, så skal vores modstandere stå tidligt op for at slå os.

Kampene mod Ringkøbing og Jammerbugt er to meget forskellige kampe. Den første mod Ringkøbing er en “must-win” kamp og de er som regel altid svære, fordi der er så meget at tabe og så lidt at vinde. Men 3 point er nu engang 3 point og dem skal vi have i hus. Den modsatte kamp i Ringkøbing var relativt uproblematisk for de grønne. Vi vandt 3-0 på to mål af Munksgaard og et enkelt af Finnur og havde godt styr på Ringkøbing igennem hele kampen. Hverken Ringkøbing eller os har spillere i karantære. Kampen byder på et kærkommen gensyn med Nicolai Wael, som er træner for Ringkøbing. Han kan sende sine spillere ind på Næstved Stadion uden det helt store pres. Ringkøbing har udspillet sin rolle med hensyn til oprykningen, så alt presset ligger på de grønne.

På søndag gælder det en noget anden opgave. Vi skal til Jetsmark Idrætscenter i Pandrup, Nordjylland og møde Jammersbugt, der lige som os har vundet de seneste 3 kampe i streg. Den modsatte kamp på Næstved Stadion blev ikke den store sportslige oplevelse og endte uafgjort. Jammerbugt ville ikke meget i den kamp vil de fleste af de grønne fans sikkert mene, men på søndag bliver Jammerbugt tvunget til at angribe, fordi de skal vinde og forsøge at kappe noget af pointforspring væk mellem os og Jammerbugt. Michael Hemmingsen kan således lave en “Jammerbugt” og parkere bussen. Det er der dog ikke den store risiko for vil ske. Michael Hemmingsen vil sandsynligvis holde fast i konceptet og angribe Jammerbugt fra første fløjt og så må vi se om Jammerbugt kan stå imod. En sejr i det Nordjyske og tingene vil se meget positive ud for den grønne drøm om 1. division.

Jesper Christiansen og co. skal holde dog et vågent øje med Sead Gavranovic, som har scoret 3 mål i de seneste to kampe. Han er skarp for tiden, så han skal ikke have for megen plads.

Kampen mod Ringkøbing spilles torsdag d. 10. maj kl. 14.00 (Kr. Himmelfartsdag) på Næstved Stadion.
Kampen mod Jammerbugt spilles søndag d. 13. maj kl. 15.00. Adressen er Jetsmark Idrætscenter, Bredgade 140, 9490 Pandrup. Go’ kamp(e).