Endnu en comeback sejr!

17/05/2022

Kommer man for at få underholdning på Tintshop Park, så er man ikke gået helt forkert. For underholdning leverer vores drenge så sandeligt

Der var ikke mange som troede at det ville ende med en grøn sejr, da der mangler en god halv time, og De Grønne er bagud 0-2. Men nok engang fik De Grønne vendt et truende nederlag til en sejr.

Det var en kamp som blev spillet på et højt teknisk niveau, med ganske få fejl fra begge hold. 1. halvleg bød ikke på mange chancer, og vi skulle også hen til det 44. minut, før vi fik første mål til gæsterne fra B93. Det skete efter et opspil i vores venstreside, hvor en B93 spiller spillede sin holdkammerat helt fri i dybden. Mange troede der var offside, men en grøn spiller hang i den ene side, og B93 spilleren sparkede bolden gennem benene på en chanceløs Dannevang, som igen i dag var storspillede.

Til pause med 0-1 tænkte mange nok at vi nok skulle komme tilbage. Men blot 2 minutter inde i 2. halvleg gjorde B93 det til 0-2. En omstilling, hvor De Grønne blev fanget med for mange folk fremme, resulterede i mål til B93. Omstillingen havnede ved bagerste stolpe, hvor en B93 spiller spillede den bagud til en helt fri spiller som sparkede på mål. I første omgang blev hans skud blokeret – desværre for De Grønne røg bolden direkte ud til den selvsamme spiller, som nemt kunne sparke bolden i mål, da Dannevang havde kastet sig efter hans første forsøg og lå ned.

Nok som man ikke troede på det skiftede Peter Bonde, Julius Madsen og Mads Freitag på banen. De to var kampafgørende. Madsen skulle kun bruge få minutter på banen, før han blev spillet dybt af Njai. Mads tog et flot træk ind i banen og bankede bolden op i modsatte hjørne. Flot mål!

20 minutter senere fik De Grønne frispark ude i venstre side. Mathias Høst sparkede frisparket indover og her kunne den anden indskifter, Mads Freitag flot stige op og pande bolden i netmaskerne.

De Grønne spillere trykkede herefter speederen i bund og trykkede B93 helt ned i eget målfelt. Med ét minut tilbage af kampen kom forløsningen. Et indlæg til bagerste stolpe fra Njai, sparkede Freitag flot tilbage i feltet, til en helt fri Rajovic som kunne score et af hans nemmere mål i år. Sikke en afslutning på Tintshop Park!

Nu er vi snublende tæt på at sikre os den ene billet til 1. Division. Dette kan allerede ske på fredag, hvor Hillerød skal vinde på udebane mod HIK. Gør de ikke det, så er Næstved Boldklub tilbage i 1. Division!