22/04/2021

Fredag d. 30-04-2021 kan vi igen åbne dørene op for Danmarks bedste fans!💚
Løssalg på Boldbillet.dk:
Vi sætter 500 billetter til salg på www.boldbillet.dk
Billetterne er KUN til salg for hjemmeholdets fans.
Man kan kun købe 1 billet pr. person, da vi skal bruge informationen på samtlige tilskuere. Skal man købe for flere eller for sit barn, så kan man godt bruge samme dankort, men man skal huske at købe billetten i navnet på personen der skal bruge billetten.
(Husk du skal fremvise negativ corona-test / coronapas ved indgangen.)
Personer der har købt billetter i løssalg skal bruge følgende indgang:
OPDATERES
Sæsonkortholdere:
Alle sæsonkortholdere er garanteret en plads.
I vil indenfor et par dage få tilsendt en mail, med et link, hvor I skal ind og “købe” en billet til 0 kr. Det skal I, da vi har brug for at vide, hvem der kommer på stadion.
Har man købt sæsonkort sammen med andre, så skal man sende navn og e-mail på de resterende til: km@naestvedboldklub.dk
Har du ikke fået en mail inden fredag, er det fordi vi ikke har din mail i systemet. I så fald, skal du sende en mail til: km@naestvedboldklub.dk
Sæsonkortholdere skal benytte hovedindgangen.
(Husk du skal fremvise negativ corona-test / coronapas ved indgangen.)
Fribilletter:
Dette er ikke muligt under de nuværende restriktioner.
Regler på stadion.
Afstand:
Du skal holde 1 meters afstand på hele stadion. Også når du sidder ned. Hver anden sæde på stadion må benyttes.
Mundbind:
Du skal have mundbind på, når du ankommer til stadion og bevæger dig rundt på stadion. Du må dog gerne tage det af, når du sidder ned på din plads.
Fast plads:
Du skal så vidt muligt sidde på din plads, medmindre du besøger toiletter og boder. Du skal derfor også nyde mad og drikkevarer på din plads.
Minimum hvert andet sæde vil være tomt, så du kan holde den påkrævede ene meters afstand under hele kampen.
Coronapas:
Du skal fremvise et gyldigt coronapas i døren sammen med din billet.
Et gyldigt coronapas kan være 1 af 4 ting:
– Du er færdigvaccineret.
– Du har en negativ test, der er maksimalt 72 timer gammel.
– Du har været smittet med corona i perioden 14 til 180 dage før kampen.
– Du er under 15 år og derfor fritaget.