En kold dukkert

17/05/2021

Efter at være kommet tilbage på sporet, så blev det til en kold dukkert i Gentofte.

De Grønne tabte 1-0 til rækkens nr. 2, HIK. Vi kom ellers godt ud til den første halve time. Her stod der stort set Næstved på alt. Kun sporadiske omstillingsmuligheder opstod til HIK. Desværre blev et hav af hjørnespark og lange indkast ikke omsat til mål. Tværtimod udnyttede HIK en omstilling efter et langt indkast fra Næstved. Et decideret dårligt tilbageløb fra De Grønne, blev omsat til et mål fra HIK. Der var alt for mange af De Grønne spillere luntede tilbage mod eget mål. Det kan man ikke tillade sig – selv ikke i 2. Division. Det bliver straffet benhårdt.

Og som så oftest før, så ændrer mål fodboldkampe. HIK kom langt bedre med i kampen og De Grønne blev aldrig rigtig farlige.

Til kampen fik både Thrane og Lasse Nielsen skrabet et gult kort til sig, hvilket betyder at de ikke er med i den vigtige kamp mod Nykøbing 2. Pinsedag.

Til den kamp skal der helt andre boller på suppen. Nykøbing skal bruge en sejr for at sikre sig oprykningen til NordicBet Ligaen. Noget som vi vil gøre alt for, ikke kommer til at ske på TintShop Park.

Vi håber at mange af De Grønne fans kommer og støtter op om holdet på mandag.