15/08/2019

Den onde ånd kommer

Hvidovre IF elsker at spille mod Næstved Boldklub – og det er desværre ikke så meget at sige til. Hvidovre er vores onde ånd og vi tabte senest i sommerens træningskamp og i sidste sæson blev det til et nederlag og et uafgjort resultat. Det er hvad der er, men det værste er sådan set, at vi efter hver af disse kamp har haft den der øv-følelse, hvor man godt ved, at man kunne – måske burde – have vundet.
Hvidovre overrasker os ikke taktisk. De smider en masse energi og vilje ind i nærkampene og ikke mindst står imod med en masse fysik og vi har endnu ikke fundet den dåseåbner, der skal løse op og sikre de grønne sejren, men på søndag er der en ny mulighed – og den mulighed skal forfølges.
Hvidovre kommer til Næstved på søndag med et enkelt point i kufferten efter nederlag til Viborg og Kolding og senest – et point i en herrekamp mod Nykøbing F, som sluttede 2-2 og hvor Hvidovres forsvarskrumtap Mike Mortensen (iøvrigt tidligere Næstved-spiller) blev vist ud med et kvarter tilbage, hvorefter Nykøbing scorede to gange inden Hvidovre i kampens dødende minutter fik scoret mod Nykøbing, som dermed fik deres første pointtab i denne sæson – og Hvidovre fik deres første point. Ikke helt ufortjent – er meldingerne fra den kamp. Men det betyder altså, at Hvidovre må undvære Mike Mortensen på søndag.
Men Hvidovre har andre profiler – bl.a. Nicolaj Agger, som scorede i søndags og dermed nåede op på 2 mål i denne sæson. Hvidovre råder derudover også over bl.a. Stefan Nygaard, som har det med at score mod de grønne, når vi møder Hvidovre – senest i sommers – det må han gerne undlade på søndag.
De grønne jagter nu de første point her i denne sæson. Indrømmet – vi har ikke fået en god start på denne turnering. Vi har faktisk fået en møgstart og står med nul point efter 3 runder, men specielt 1. halvleg mod Fredericia sidste søndag giver håb om, at vi nu er kommet så langt, at det er realistisk, at vi kommer på pointtavlen. De personlige fejl skal elimineres og vi skal have de sidste taktiske detaljer på plads, så der ikke opstår små misforståelser på banen, som straffes benhårdt her i denne NordicBet liga.
Vores nye spanske cheftræner Fernando De Argila har fået papirerne på plads, hvorfor han dermed kan se frem til debut hos Næstved Boldklub. Stort velkommen til Fernando.
Kom ud og hjælp de grønne til 3 point. Kampen spilles på ProfaGroupPark, Rolighedsvej, Næstved på søndag d. 18. august kl. 13.45. God kamp !