Nyheder

06/11/2015

Dårlig start gav nederlag

Næstved mødte her til aften førerholdet Lyngby BK på udebane, og det gik hurtigt galt for udeholdet, der i dagens anledning var iklædt hvide bluser og bukser.

Allerede i det 2. min. slap Lyngbys  David Boysen igennem i Næstveds venstre side, tog et hurtigt træk forbi Henrik Kildentoft og hamrede bolden mod kassen. Den ramte den fjerneste stolpe og riposten var lynhurtige Jeppe Kjær først over, og så stod det desværre 1-0 til hjemmeholdet.

Rigtig dårlig start for Næstved, hvor cheftræner Mogens Krogh havde håbet på at leve af omstillinger. Det skulle kun blive værre her i starten, hvor målmand Seb får blokeret et Lyngby forsøg op på overliggeren og i spil igen.

På hjørnesparket kort efter går det galt igen. Lasse Fosgaard sætter sig igennem overfor  Næstveds høje forsvarsspillere, og header bolden i mål ved fjerne målstolpe til ny føring på -0 til hjemmeholdet. Og så er det for alvor op ad bakke for Næstved, som virker lidt rystet og frygter for at blive udspillet af et sprudlende Lyngby hold.

Først efter 25 minutter er spillet kommer Næstved frem til en god chance. Efter lidt småspil i højre side er det Henrik Kildentoft der finder Sammy Adjei helt inde foran mål. Sammy får afsluttet, men marginalerne er ikke på hans side og målmanden redder.

Få minutter efter er Stefan Nygaard tæt på, da Lyngbys anfører Mathias Tauber lægger en sløset tilbagelægning til sin målmand, og Nygaard kommer imellem, desværre får målmanden mest fat i bolden og redder sit hold.

Efter pausen er det samme billede, hvor Lyngby stiller sig lidt afventende og Næstved prøver forsigtigt at finde formlen for at komme frem til scoring.

Kevin Bechmann Timm får sendt et hovedstød afsted, men ingen problemer for deres tårnhøje svenske målmand Viktor Noring.

I det 73. min. er det rigtig tæt på. Stefan Nygaard får en høj aflevering ind over forsvaret, tager den fint ned med brystet, og helflugter i samme sekund mod målet. Den tager desværre overliggeren og ryger i spil igen.

Sidste chance i kampen får Mathias Johannsen, da indskiftede Mikkel Jensen lægger bolden frem i feltet. “Malte” får headet godt, men igen lige på målmanden.

Det hele slutter med en 2-0 sejr til hjemmeholdet Lyngby, som synes godt på ved til at besætte en af de tre pladser, der giver oprykning til superligaen.

Tak til alle de trofaste Næstved fans, der valgte at bruge torsdag aften til at følge deres hold.

 

Kampen i tal:

 

3min.  1-0 Jeppe Kjær

11min. 2-0 Lasse Fosgaard

 

Næstveds hold: Sebastian “Seb”. Olsen, Henrik Kildentoft(44. Patrick Hansen), Jesper Christiansen, Søren Jensen, Henrik Bødker, Mikkel Rygaard(anf.), Mathias “Malte” Johannsen, Andreas Baes(80. Jannik Zimling), Kevin Bechmann Timm(65. min. Mikkel Jensen) og Sammy Adjei.