Nyheder

08/05/2019

Besøg fra domkirkebyen

Allerede på onsdag d. 8. maj kl. 17.30 (bemærk tidspunktet) skal vi igen i kamp. Denne gang hjemme på ProfaGroupPark mod FC Roskilde, som er en garant for underholdning. Holdet har det næstbedste angreb i denne NordicBet Liga og det absolut svageste forsvar. Det burde derfor blive en særdeles publikum-venlig kamp med masser af aktion i de to målfelter. Det bliver også en kamp, hvor vi skal stifte bekendtskab med det etablerede angrebs-es fra Roskilde, Emil Nielsen, som bliver ved at bombe løs og nu er oppe på 17 mål og topper topscorerlisten sammen med plaffeministeren fra Silkeborg, Ronnie Schwartz.

Vi kan dog også være med på den front, da vores nye angriber fra Ghana, Ibrahim Laar har nærmest gjort lynkarriere og efter en debut på 2. holdet, hvor han scorede 4 mål og lagde op til det 5 af Næstveds 5 kasser, så var han den positive oplevelse hos de grønne i søndags, hvor han fik 1. holds debut efter pausen og kvitterede med et hovedstødsmål og ikke mindst en stor arbejdsindsats og et imponerede løbepensum. Ham har vi bestemt ikke set det sidste til.

Ellers må vi nok indrømme, at det har været lidt gråt i gråt i stedet for grønt i grønt i de seneste 2 kampe. Alle hold har gode og knap så gode perioder og vi er så nede i et lille hul i øjeblikket, men både Fredericia og Hvidovre er svære hold, at spille imod og vi skal huske, at vi kan fortsat spille fuldstændigt frit. Slutter vi som nummer 4 eller 5 har vi overpræsteret stort i forhold til vores oprindelige målsætning, som var at overleve i denne række. Slutter vi højere end nummer 4 må vi nok betegne denne sæson, som et af de absolutte højdepunkter i mange, mange år.

Vi må undvære Jesper Christiansen og Andreas Moos grundet karantæne på onsdag og det betyder, at vi må rykke sammen i bussen og nok slås og kæmpe lidt mere for den grønne trøje end det ellers var tiltænkt. Roskilde er på vej væk fra nedrykningsstregen og er pt. 3 point fra stregen. Ret imponerede i betragtning af, at holdet for ganske kort tid siden var timer på en truende konkurs – og det med timer var ment helt bogstaveligt. Tillykke til Roskilde med, at missionen lykkedes og tillykke til os alle sammen med, at missionen lykkedes, fordi Roskilde hører naturligvis til i divisionerne. Kan Roskilde nappe 3 point hos os, så ser mission overlevelse meget ud til at lykkes for Roskilde.

 

Vi glæder os også til at byde bysbarnet Jeppe Illum velkommen hjem til Næstved. Efter det uheldige ophold i Næstved gik turen tilbage til Vendsyssel inden han kort inde i forårsturneringen lavede en aftale med FC Roskilde. Velkommen tilbage, Jeppe.

 

Kom ud og hjælp de grønne til 3 point. Kampen spilles nu på onsdag d. 8. maj kl. 17.30 på ProfaGroupPark, Rolighedsvej, 4700 Næstved. Vel mødt!