10/01/2017

Assistenttræner Peter Nielsen stopper efter 6 år

Efter knap 6 år på posten forlader assistenttræner Peter Nielsen posten som Mogens Kroghs højre hånd. Dette sker uden nogen form for dramatik.

“Henover vinteren har vi i trænerstaben evalueret på alle fronter i samarbejde med Boldklubbens ledelse og efter at have mærket efter, er det den helt rigtige beslutning, vi i fællesskab er kommet frem til. Mit virke som Salgschef i Boldklubben fylder rigtig meget. Forretningen vokser hele tiden og der bliver flere og flere opgaver, så det er ikke længere foreneligt med et assistent-job på et højt niveau som 1. division. Jeg holder ekstremt meget af mit job som Salgschef og arbejdet med alle vores fantastiske samarbejdspartnere og efter have mærket godt efter, er det det der driver mig den dag i dag. Og skal man bestride en post som assistenttræner i 1. division, jamen så skal man være 100% dedikeret og fokuseret og når jeg kan mærke jeg ikke er det, så er det tid til at stoppe”, siger Peter Nielsen.
Henover de knap 6 år, har Peter Nielsen arbejdet sammen med 5 forskellige cheftrænere og det har også sat sine spor:
“Det har været sindssyg spændende at være en del af trænerstaben i en så lang en årrække. Man har bestredet et job, som mange trænere stræber efter, så jeg er naturligvis glad og stolt, af at have været med så længe. Jeg har arbejdet tæt sammen med nogle rigtig dygtige cheftrænere gennem årene, som jeg har lært meget af.
Selvfølgelig har det været hårdt at skulle omstille sig så mange gange, men det er lykkedes hver gang og jeg har haft et godt forhold og samarbejde med dem alle, siger Peter Nielsen”.
Nu ser jeg frem til at heppe på drengene fra sidelinien og i ro og mag stå og se på træningen i hverdagene og kampene om søndagen, hvor der venter os et særdeles vigtigt forår – og samtidig glæder jeg mig til at lægge al min energi, fokus og kræfter i forretningen, så vi kan fortsætte den spændende udvikling, som vi er inde i, slutter Peter Nielsen.
Peter Nielsen har været i klubben i 32 år kun afbrudt af en kort afstikker til Slagelse på 1 1/2-års tid. Fra årene 1998-2007 spillede han 142 kampe for De Grønne og én enkelt kamp i sæsonen 2013/14.
AY9A4228