Nyheder

18/05/2018

Arbejdet skal gøres færdigt

Vi kom ikke i mål i onsdags og fik ikke lukket ned for Kjellerups hede drømme om 1. division, men vi fik et point og det kan vise sig, at være guld værd for de grønne. Vi har fortsat 5 point ned til Kjellerup med 4 kampe tilbage og faktisk er det tæt på 6 point, fordi vi har en bedre målscore end Kjellerup på hele 11 mål. Meget skal gå galt for de grønne, hvis ikke vi står som nyslåede 1. divisionsklub, når de sidste 4 kampe.

Det allervigtigste argument for, at det vil lykkes, er dog det her: Vi VIL op i den 1. division. Fan’me !!

Det drejer sig nu om at holde fokus. Vi har ikke tabt i de seneste 8 kampe i dette oprykningsspil og vores modstander på lørdag har ikke vundet i dette oprykningsspil. Det er på ingen måder ensbetydende med, at kampen mod FC Sydvest bliver en walk-over. Kampen i onsdags trak tænder ud og det gjorde kampen mod Jammerbugt også, så rigtig meget af Michael Hemmingsens arbejde frem mod kampen mod FC Sydvest består i, at få noget energi ind i truppen igen og motivere spillerne til, at bruge de sidste kræfter mod FC Sydvest. Efter kampen på lørdag er der en uges kamppause og den har vi brug for. Det er ingen hemmelighed. En del spillere trækkes med småskader efter 3 kampe på 6 dage og vi har Andreas Baes i karantæne. Til gengæld får vi en frisk Søren Jensen tilbage efter karantæne.

FC Sydvest har blot lavet 15 mål i 18 kampe, så kan Finnur og de andre offensive spillere putte en enkelt eller to i nettet, så står vi med gode kort. Finnur nåede sit 6 mål her i foråret og han var en fornøjelse i onsdags at overvære. Hele tiden jagtende og det var bestemt også hans fortjeneste, at vi nærmest vadede i store chancer i onsdags. Finnurs store arbejde skaber huller i et forsvar. Selvfølgelig må vores unge forsvarsspiller Peter Therkildsen også fremhæves efter et meget flot forår. Hans ro og overblik i pressede situationer er nærmest naturstridigt i og med, at han blot er 19 år. Han bliver spændende at følge i den grønne trøje fremover.

Kampen mod FC Sydvest er i sagens natur meget vigtig, så har du tid og lejlighed, så start bilen og kør en tur til det sønderjyske. Kampen spilles på Bank Parken Tønder, Holmevej 1 D, 6270 Tønder allerede på lørdag d. 19. maj kl. 15.00. God kamp!