Antiklimaks i tilskuer comeback

03/05/2021

Man skulle lede langt efter de positive momenter i fredagens kamp mod Skovshoved. Spillet på banen virkede idéforladt og energiløst. Der var ellers lagt op til en mindre fest, da vores kære grønne tilskuere kom tilbage på lægterne. Mange havde set frem til endelig at se De Grønne give den gas på grønsværen igen. Desværre blev den fest hurtig til en trist og langtrukken affære. Der manglede desværre utrolig meget fra vores grønne spillere.

Ret skal være ret. 1. halvleg var ikke så skidt som ovenstående tekst hentyder til. De Grønne havde stort overtag i spillet og havde også mange optræk til chancer som burde have resulterede i mål, eller som minimum udfordret Skovhoveds målmand til en redning. Men effektiviteten og skarpheden, på den sidste halvdel af banen manglede simpelthen i 1. halvleg.

2. Halvleg starter De Grønne egentlig rigtig fint, og spiller sig til et par indlæg fra højre side. Men skarpheden i indlæg og afslutninger var der ikke. Efter den fine start på 2. halvleg, var det som om at De Grønne gik mere eller mindre i stå. Spillet var langsomt og idéforladt. Skovshoved var tættest på i to omgange. Først på en omstilling, hvor Lenart mirakuløst slap for et tidligt bad, da han fik stoppet en oplagt målchance. Det blev til et frispark, som en Skovshoved spiller sparkede på stoplen. Anker virkede til at have styr på den. Helt gal gik det, et kvarter før tid. Noget der ellers så ufarligt ud, endte med en scoring til Skovshoved. Et indlæg røg ud på kanten af feltet, hvorefter en Skovshovedspiller halvflugtede den tørt i kassen. Det lignede at en Næstvedspiller skyggede for Ankers udsyn, hvilket gjorde at han først kunne se bolden meget sent.

Set på spil og chancer havde 0-0 ikke været noget som nogen kunne have sat en finger på. Men ser man isoleret på de sidste 35 minutter – ja, så er det ikke ufortjent at det er Skovshoved der trækker det længste strå.

Skarpheden og intensiteten skal være en helt anden, når De Grønne spillere tager en tur til AB Tårnby. Det kan meget vel blive en kamp, hvor De Grønne skal ud skabe og styre kampbilledet.

På trods af denne kamp, håber vi som klub at alle grønne fans nok en gang møder talstærkt op, når vores naboer fra syd kommer på besøg mandag d. 25/5 kl. 13:00.