Ærgerligt nederlag til AB

29/03/2021

Øv. Det blev til et ærgerligt nederlag på 1-2 til AB. Det var ellers en kamp De Grønne sad på, langt hen ad vejen.

 

Maskinen skulle lige i gang, og de første 15 minutter af kampen var ikke gode for De Grønne spillere. Presset var ikke-eksisterende og AB havde god tid til at bygge op som de ville. AB havde også et par store chancer, inden de i tredje forsøg fik scoret til 1-0. Det virkede (igen) som et wake-up call for De Grønne spillere. Herefter sad vi i hvert fald tungt på spil og chancer. Altid skarpe Christoffer Thrane var igen på pletten for os. Efter en erobring på midten af banen gik det ellers stærkt. Hassan fandt Thrane i dybden, som flot sparkede bolden ind i det lange hjørne.

 

Efter 1-1 målet, sad man og ventede på at De Grønne skulle gøre det til 2-1 og 3-1. Chancerne var til det, men skarpheden manglede. Skarpheden manglede også fra dagens dommertrio, som havde en svær dag på kontoret. Flere gange appellerede De Grønnes spillere for straffespark, hvor den ene af situationerne så klokkeklar ud, men dommerens fløjte forblev tavs, til stor forundring for både Næstved og AB spillere, som nærmest stoppede op. Men nok om dommerne. Havde vi scoret på vores chancer, var de slet ikke kommet i fokus.

 

Med et kvarter igen, scorede AB, efter noget der lignede det mest passive forsvarsspil som vi har leveret hele sæsonen. En AB spiller fik lov til at lunte hele vejen ind til Dannevang, hvorefter han nemt kunne sende bolden mellem hans ben og derefter score det afgørende mål til 1-2.