Nyheder

23/12/2016

AB-profil skifter til Næstved

Den tidligere FC København-, Vejle-, Fredericia- og AB-spiller Andreas Moos skifter til Næstved fra årsskiftet. Han har underskrevet en 2-årig aftale med ”De Grønne”.

26-årige Andreas Moos er en spiller, som Næstved har fulgt tæt de senere år. Man var også tæt på at hente ham tilbage i 2010, efter han blev topscorer for FC Københavns daværende 2. Divisionshold.

Siden har han opnået en betydelig mængde erfaring og spillet langt over 100 1. Divisionskampe, og med sine 26 år er han en spiller i sin bedste fodboldalder.

– Andreas Moos dækker en lang række positioner på banen, men han er udset til at spille venstre wingback i vores 3-5-2-system, således at vi kan benytte Kristoffer Munksgaard centralt som 8’er eller 10’er, fortæller Næstved Boldklubs sportschef, Jesper Frisenholm.

– Andreas Moos er en spiller med stort hjerte og et smittende vinderinstinkt. Han har sine forcer i den offensive del af spillet, hvor han med sin hurtighed og gode teknik er en udfordring for alle hold i 1. Division.

– Han er pasningssikker, og så har han et fantastisk venstrebenspark. Det en spiller, jeg forventer mig meget af, og som går direkte ind på holdet fra dag et af og kan gøre en forskel, lyder det fra Jesper Frisenholm.