Nyheder

23/11/2016

3 point i en 6 point kamp

Det er det, det drejer sig om – 3 point i en 6 pointkamp. Vi skal vinde på søndag. Det kan ikke gradbøjes. Nummer sidst mod nummer næstsidst. Det siger alt om vigtigheden af det opgør og vi går efter de 3 point. Når kampen så er spillet, kan vi måske være tilfreds med et enkelt point, hvis situationen taler for det, men som udgangspunkt skal vi bare have de 3 point.

AB kommer til Næstved med nederlag i de seneste 4 kampe. Hele fire et-måls nederlag mod Fredericia, Vendsyssel, Fremad A og Helsingør er det noget pauvre resultat af anstrengelserne og AB er godt klar over, at der skal andre boller på suppen. Rasmus Hansen, AB’s midtbanedynamo erkendte før weekendens kamp mod Fredericia, at AB helst skulle vinde de to sidste kampe og som minimum hente 4 point. Men AB tabte som sagt mod Fredericia, så kniven er virkelig inde i halsen på AB-spillerne, når de løber på banen mod de grønne fra Næstved. De skal vinde og kan som minimum på ingen måder tillade sig at tabe, hvis det spinkle håb om 1. divisionsfodbold i næste sæson skal have nogen realistisk gang her på jord. Et nederlag mod Næstved og AB er minimum 10 point efter os, når vi går på vinterpause.

AB må undvære bundrutinerede Nicolai Høgh i de bagerste rækker, da han er ude med karantæne. Til gengæld er en række spillere retur fra karantæne – bl.a. Tobias Thomsen, som er blomstret op inde i AB efter et ophold hos os. Tobias er topscorer for AB og sammen med farlige Jabar Sharza de to primære spillere hos AB, som vores forsvar skal holde godt øje med.

Mogens Krogh er i den heldige situation, at der ikke er nogen karantæner i truppen og det er vigtigt for vores selvforståelse, at vi lykkes bedre end i den seneste kamp mod Vejle. Isoleret set er et 1-2 nederlag i Vejle ingen katastrofe – men desværre er det, som står tilbage efter kampen, at vi kunne godt have fået point i den kamp. Vejle var svækket af karantæner og vi viste i de første 20 minutter, at vi så absolut ville og kunne. Men så kom Vejle’s to scoringer og så blev det en helt anden kamp end forventet. Vi skal i gang igen og tilbage og finde spillet fra den gode stime med Helsingør, Nykøbing FC og FCN kampene. Det må meget gerne komme på søndag. 3 point ville virkelig lune her op imod vinterpausen.

De grønne spiller søndag mod AB og derefter torsdag d. 1/12-16 mod Skive. Begge kampe på hjemmebane.

Kampen på søndag d. 27. november spilles på Euro Outlet Stadion Næstved kl. 13.45. Kom ud og hjælp de grønne fra Næstved til en meget vigtig sejr.