En hilsen til vores “grønne fans”

06/10/2023

Kære Næstved fans

Det er tid til en lille kort update til alle jer med grønne hjerter, omkring vores nuværende situation. Vi beklager de udfordringer, vi har stået overfor på banen, og vi forstår den frustration, I har måtte føle. Det har været en udfordrende start på sæsonen, og vores position i tabellen afspejler ikke det potentiale, vi mener, vores hold besidder.

Vi vil først og fremmest beklage de skuffelser, vi har måtte forårsage. Men vi ønsker, at I ved, at bag kulisserne sker der noget. I hverdagen; på træningsbanen og i omklædningsrummet ser vi en kultur under Patrick, hvor vores spillere arbejder hårdere, træner intensivt og lægger stor vægt på de små detaljer. Vi ser et hold, der desperat ønsker at vende denne situation. Patrick har arbejdet godt og seriøst, men det bliver et hårdt langt træk, som vi står overfor. 

Selvom vores spillere er ramt på selvtilliden, er det nu, de skal træde frem som mænd og tage ansvar på banen og til træning. Vores kampdata bekræfter det, vi ser i dagligdagen – et hold med et stort potentiale, som kommer frem til chancerne med mere energi og flot spil. Men vi ved, at vi skal være mere kyniske i felterne og udvise større beslutsomhed foran målet.

Vi er stadig glade for vores trup. Vi har spillere af høj kvalitet, der brænder for at levere deres bedste for jer, vores fans. De er sultne efter sæsonens første sejr, og vi er lige så sultne efter at give jer den sejr, I fortjener.

Vi mener, at vejen frem er som enhed, både internt og eksternt. Det er i modgang, vi virkelig kan se vores sande karakter. Vi opfordrer jer til at forblive tålmodige og fortsætte med at støtte os, som I altid har gjort. Vi har spillet 1/3 af sæsonen, og der er 2/3 tilbage. Sammen vil vi kæmpe, slide og arbejde hårdt for at vende denne situation.

Vi er overbeviste om, at vi, SAMMEN, nok skal få vendt skuden. Lad os vise omverdenen, at i Næstved står vi sammen, uanset om det er medgang eller modgang. Jeres støtte betyder alt for os, og vi vil kæmpe alt hvad vi kan for igen at give jer noget at juble over.

Med håb, dedikation og grøn tro på en bedre fremtid.

Med de bedste hilsner

Peter Dinesen, Sportschef