Nyheder

15/11/2015

1 – 3 mod Silkeborg IF

På en flot efterårsdag tog Næstved imod Silkeborg IF. Hjemmeholdet kunne med en sejr rykke sig lidt fri fra nedrykningspladsen, men sådan skulle det desværre ikke gå.

Kampen startede stille og roligt fra begge sider,  hvor ingen af holdene bare tordnede frem, tværtimod blev der spillet meget fra side til side i bageste geledder.

Næstved har dog to hjørnespark indenfor de første fire minuttet, bl.a. hvor Patrick Hansen kommer godt igennem i venstre side, finder Mikkel Rygaard tæt under mål, men forsøget bliver pareret til et hjørnespark, hvor Jesper Christiansen header forbi.

Store Jesper Christiansen er som sædvanlig den stærke mand i forsvaret, og i det 17.  min. begår han et frispark lige udenfor feltet.

Et frispark som målmand Sebastien Olsen lige får vristet til hjørnespark.

Næstved burde være advaret nu, men alligevel lander bolden lige for fødderne af Silkeborgs Martin Thomsen der hamrer bolden i nettet tæt ved den ene målstolpe til en Silkeborg føring på 0-1.

Næstved har et par gode omstillinger, hvor igen Jesper Christiansen er her, der og alle vegne og til sidst lægger bolden til Mikkel Rygaard, der dog kun får et hjørnespark ud af situationen.

Få minutter senere er der Mads Brandis der tager turen op af banen, men igen mangler de sidste marginaler.

35minutter er spillet da det går stærkt den modsatte vej. En lang bold frem til Silkeborgs Emil Scheel, hvor Næstveds forsvar ser lidt afventende ud. Emil Scheel tager bolden godt med og lægger den kort efter i nettet uden chance for Seb til en 0-2 føring til udeholdet.

Inden pausefløjtet lyder, når Seb også ud på en lille skovtur udenfor feltet – men Søren Jensen når dog at rage bolden til sig og få den langt væk.

Efter pausen bliver det for alvor op ad bakke for vore helte, og et hovedstød af Stefan Nygaard efter en aflevering fra Kevin Bechmann Timm giver ikke målmanden de store problemer.

Silkeborg er ved at få godt fat og styrer begivenhederne i starten af 2. halvleg, dog har Stefan Nygaard et langskud, som ryger tæt forbi.

I det 70. min. går det så galt igen. Silkeborg får tilkendt et hjørnespark og på et hårdt fladt indlæg, som en spiller lader gå imellem benene snyder den hele Næstveds forsvar.

Martin Thomsen er den sidste på bolden på bolden og får den med lidt held  i mål til en 0-3 føring til udeholdet.

Nu skal der ske noget, og bomstærke Jesper Christiansen bliver flyttet frem i front. Kort efter bliver han fældet og endelig et frispark til Næstved.

Dommer Benjamin Svedborg  har ikke fløjtet Næstveds vej i denne kamp, og det kommer til udtryk her, da Jesper kommenterer dette. Desværre koster det et gult kort.

Mikkel Rygaard tager frisparket, men målmanden redder til hjørnespark.

Endelig i det 84. min. lykkedes det for Næstved. Mikkel Rygaard fyrer kanonen af lidt udenfor feltet, bolden bliver pareret, men ryger i en stor bue ind i det lille felt, hvor Jesper Christiansen lige pludselig er helt alene med målmanden, og så står det 1-3.

Resten af kampen presser Næstved på, og faktisk er Jesper tæt på få minutter før slut, men det hele ender med et nederlag på 1-3.

 

Kampen i tal:

18min 0-1 Martin Thomsen

36min 0-2 Emil Scheel

70min. 0-3 Martin Thomsen

84.min.  1-3 Jesper Christiansen

 

Gule kort: Patrick Hansen, Mathias Johannsen, Henrik Bødker og Jesper Christiansen.

 

Næstveds hold: Sebastian “Seb” Olsen, Mads Brandis(46.min. Mikkel Luimes), Jesper Christiansen, Søren Jensen, Mathias “Malte” Johannsen, Henrik Bødker, Kevin Bechmann Timm, Patrick Hansen((46. min. Mikkel Jensen), Andreas Baes, Mikkel Rygaard og Stefan Nygaard.

 

Tilskuere: 1353

 

Dagens kampsponsor kårede meget fortjent Jesper Christiansen som dagens spiller.