1-1 Mod Kolding

06/03/2020

Det var en kamp, hvor mange af de nye ansigter kom i aktion for De Grønne. Alle gjorde et rigtig fint indtryk på staben og ledelsen. Specielt Alexander Schmitt imponerede mange. Hans store motor dræbte rigtig mange af Koldings, ellers farlige kontraangreb. Det var en fornøjelse at se det arbejdsraseri som han lagde for dagen.

Kampen forløb, nogenlunde som forventet. Banen var ikke den bedste, så det polerede tika-taka spil udeblev fra begge hold. Der var dømt duelspil fra første sekund af. Noget som passede vores nye tyskere helt fint. Vi stod rigtig godt på banen, og gjorde ikke tingene svære end de behøvedes at gøres. Specielt ikke med tanke på den start vi fik, hvor Mathias Kisum bragte os på 1-0 efter 2 minutters spil. Et rigtig fint opspil i vores venstre side, hvor Ivan Franjic fandt Dennis Blaser, som køligt spillede Kisum i himlen. Kisum kunne ikke andet end at score, fra en position i det lille felt.

Derefter gik 1. halvleg i dødvande og De Grønne kunne gå komfortabelt til pause med 1-0.

Desværre blev resultatet ændret hurtigt i starten af 2. halvleg. Her begik Joel Felix et noget tvivlsomt straffespark. Dagens dommer, Benjamin Svenborg var ikke i tvivl. Straffe til Kolding. Fazlagic scorede på et noget usikkert spark. 1-1.

Herefter lignede det en deler, da begge hold stod kompakt og afventende i 2. halvleg. Men De Grønne bed godt fra sig. I de sidste 20 minutter af kampen, lagde vi et gevaldigt pres på Kolding, som virkede modløse. På trods af store chancer til Ivan Franjic og Stefan Vico ville bolden ikke i kassen.

1-1 og 1 point tættere på stregen. Alt i alt en fin start på foråret.

Nu gælder det Nykøbing FC på søndag!