Nyheder

05/10/2017

Vi skal igang igen !

Efter 3 kampe i denne 2 division uden sejr skal vi igang igen. Kampen mod Frem på søndag bliver en vigtig indikator, hvor vi står. En sejr og vi holder godt inde i kampen omkring de 4 pladser, der giver adgang til oprykningsspillet i foråret – et nederlag vil være noget rigtigt skidt. Mere præcist kan det vist ikke skrives.

De grønne led et på alle måder skuffende nederlag i Brønshøj. En kamp, som burde have givet 3 point, men det gjorde den ikke og så må vi bare arbejde endnu hårdere i næste kamp. Det gør ondt, når der bliver talt om manglende spændingsniveau i Brønshøjkampen, men vi må også have så meget selverkendelse, at det var bare ikke godt nok i Brønshøj i lørdags og det giver verbale lussinger i pressen og hos vores fans.

Kampen mod Frem ser rigtig spændende ud. Vi har et godt tag på Frem, som vi ligger a point med i tabellen. Vi vandt i Valby med 1-0 i august og plejer at spille gode underholdende kampe med traditionsklubben fra Valby. Vi skal desværre undvære Baes (gult kort mod Brønshøj) og Munksgaard (rødt mod Hvidovre), men ellers er truppen klar til kamp.

Frem har haft en lidt rodet sæson med gode resultater og knap så gode resultater. Senest mod Hillerød, som Frem kun fik 2-2 mod, men det er værd at bemærke, at Frem er faktisk ubesejret på udebane i denne sæson og de grønne kan derfor på ingen måde tage let på denne opgave. Daniel “Elly” Pedersen er topscorer for Frem og vi husker ham for den korte tid i den grønne trøje.

Kom ud på Bauhaus Arena (lige overfor Euro Outlets Stadion Næstved) på søndag d. 8. oktober kl. 13.00 og hjælp de grønne til 3 point.