17/08/2018

Uafgjort på søndag?

Er man den lidt spilleglade type, så er her et lille tip. De to hold, der mødes i NordicBet Ligaen på søndag i Hvidovre har det med at spille uafgort. De to hold, Hvidovre og Næstved, har tilsammen spillet 6 kampe i denne turnering og de 5 er endt uafgjort. Næstved er på ingen måder favorit på søndag (heldigvis, vil nogen sikkert mene efter søndagens kamp mod Thisted) og der er bestemt en grund til, at Næstved ikke er favorit. Hvidovre har spillet lige op med Lyngby og Fredericia i denne turnering. Begge disse hold er udstyret med nogle meget stærkt besatte trupper og vi har ikke gode erfaringer med Hvidovre fra vores møder i 2. division, hvor vi sidste efterår tabte 2 ud af 2 kampe mod Hvidovre.

Derudover er Hvidovre’s trup fuldstændig intakt i forhold til truppen, som vandt 2. division sidste år – blot suppleret med en række yderligere profiler – eksempelvis Stefan Nygaard, som er en af vores egne og som har spillet i den grønne trøje igennem en årrække. Han er kommet til Hvidovre via et kort ophold i AB. Hvidovre trænes af den gamle landsholdskæmpe Per Frandsen, som virkelig har fået skik på traditionsklubben Hvidovre, som efter en årrække i glemslens nu er kommet op, hvor klubben hører til – nemlig blandt de allerbedste klubber i Danmark.

Vores kamp mod Thisted i søndags var en skuffelse, som ikke nåede de spillemæssige højder som kampene mod Fredericia og Helsingør, men de grønne er fyldt med selvtillid og gå-på-mod og det gav en uafgjort mod Thisted, som blev hevet hjem i overtiden. Thisted parkerede bussen og fik et mål, som de ikke skulle have haft og så var det op af bakke. Fodbold er et brutalt spil, hvor det ikke altid er det bedste hold, der får tre point.

Vi løber på banen i Hvidovre på søndag med en karantæne fri trup, men desværre måtte Jesper Christiansen udgå kort før tid i søndags. Heldigvis har vi en meget bred trup og Michael Hemmingsen skal nok få sendt et slagkraftigt hold til Hvidovre, hvor en vanskelig, men ikke uløselig opgave, venter de grønne. Kampen mod Thisted viste, at vi i Ahmed Hassen har en god joker, som kan komme ind og gøre en positiv forskel, når vores 9’er Finnur ikke lige har dagen. Specielt i kampene mod Fredericia og Thisted viste Hassan, hvor farlig han kan være for vores modstandere. Et stærkt offensivt kort, som helt sikkert vil få noget opmærksomhed hos Hvidovres trænerstab på søndag.

Vi har brug for opbakning, så start meget gerne bilen og kom til fodbold på søndag. Hjælp de grønne til sejr på Kæmpernes Arena i Hvidovre.

Kampen spilles på Kæmpernes Arena, Sollentuna Alle 1, 2650 Hvidovre på søndag d. 19. august kl. 13.45. Rigtig god