21/07/2016

Turneringskamp Næstved Boldklub – Nykøbing FC

Så er det nu!

Den første turneringskamp i en ny turnering imødeses altid med spænding og som yderligere krydderi, så er modstanderen vores ”rivaler” fra syd – Nykøbing FC. Det kan kun blive et brag af en kamp.

Nykøbing FC kommer med en god portion optimisme efter en knusende 5-0 sejr over Holbæk, hvor holdets ”snu målræv” Nicky Bertelsen igen scorede. Det gjorde han også i Nykøbings kamp sidste weekend mod Fremad Amager, så ham skal vi holde fra fadet. Han skal ikke have meget plads til, at score sine mål.

Ellers er Nykøbing FC blevet forstærket i sommerpausen med 19 årige Mads Kaalund, som kan bruges på den offensive midtbane og kant. Mads Kaalund er skiftet fra Lyngby Boldklub og har en række ungdomslandskampe på CV’et. Desuden er en række spillere til prøvetræning i Nykøbing i disse dage, så måske har cheftræner Jens Olsen en overraskelse eller to klar til os på søndag. Vi får se.

Nykøbing FC har spillet kontant i sine træningskampe – senest blev Mads Ibenfelt udvist i kampen mod Fremad Amager. Vi håber på en god, fair spillet kamp på søndag, hvor der bliver gået til stregen – men ikke over stregen.

De grønne har også al mulig grund til optimisme. Vi har i træningskampene vist flot offensiv fodbold – senest med en 5-1 sejr mod B 93, hvor især Kristoffer Munksgaard viste klasse. Han scorede to gange, men var også i oplæggerens rolle et utal af gange. Vores offensiv fungerede perfekt, men mest imponerende har vores defensiv været. Nicolaj Hansen har afløst Daniel Jørgensen og vores styrke lige nu skyldes helt sikkert også, at vi netop ikke har skiftet massivt ud på holdet, men har holdt fast i stammen på holdet.

De første odds på kampen er kommet og der er nok en enkelt eller to, der lader sig friste af de noget høje odds på en Næstved-sejr. De odds falder nok til næste kamp med de grønne!

Kampen mod Nykøbing FC spilles søndag d. 24. juli kl. 13.45 på Euro Outlets Stadion Næstved.