04/07/2016

Træningskamp FC Roskilde – Næstved Boldklub

Næste udfordring for de grønne er træningskampen nu på torsdag mod Roskilde. Kampen spilles i Roskilde.

Uanset om det er turnering, pokal eller træningskampe – der er altid smæk for skillingen, når de to hold mødes og det sker nok igen på torsdag.

En speciel kamp bliver det helt sikkert for vores nye spiller Nikolaj Hansen, som for første gang siden 2009 får FC Roskilde som modstander. Nikolaj viste rigtig gode takter i kampen mod Brøndby og det bliver en oplevelse at se ham mod sine gamle holdkammerater.

Kampen byder også på et gensyn med den tidligere Næstved-spiller Jesper Blicher, som Roskilde netop har lejet hos Lyngby. Jesper har været vidt omkring i sin fodboldkarriere og herunder altså også Næstved i en enkelt sæson (2009/2010).

Der er ligeledes mulighed for – måske – at få prøvespillere fra Sierra Leone at se i Roskilde Idrætspark på torsdag. Hele 4 styks er pt. på prøvetræning hos Roskilde. Hvorvidt de finder vej igennem nåleøjet og får spilletid på onsdag er usikkert.

Hos de grønne gælder det om, at få armene ned igen efter en meget flot kamp mod Brøndby, som har givet genlyd i fodbold-Danmark. Det er heller ikke hver dag, at holdet fra vestegnen taber – fortjent – til et 1. divisionshold, men det skete i søndags. Nu gælder det dog ”hverdagen” og en kamp mod et af de hold, som vi skal kunne måles os med, hvis vi skal opfylde målsætningen om, at vi vil være et solidt midterhold i 1. division.

Næstved Boldklub ønsker alle en god kamp.

Kampen spilles på Roskilde Idrætspark, Rådmandshaven 6, 4000 Roskilde – torsdag d. 7. juli kl. 17.00