31/05/2017

Træner på plads til den kommende sæson

Så er træneren på plads i Næstved Boldklub til den kommende sæson. Der har været mange overvejelser i spil, og opgaven har langt fra været let. Der har dog igennem hele processen været enighed om, at Næstved Boldklub skal tilbage i 1. division så hurtigt som muligt, og derfor var det også med stor tilfredshed, at vi så, at man i Byrådet tirsdag aften stemte aftalen om opgradering af Euro Outlets Stadion Næstved med varme i banen og nyt lys, i hus – Næstved Kommune tror på Næstved Boldklub, og vi i Næstved Boldklub vil gøre, hvad vi kan for at leve op til den tillid.

Med hjælp fra mange velvillige sponsorer er vi nu i stand til at løfte sløret for, at Michael Hemmingsen også står ved roret for de grønne i den kommende sæson.

Michael tog over i foråret og nåede at sætte et markant aftryk på holdets spillestil og stabilitet. Vi har derfor stor tiltro til, at Michael er manden, der kan løfte opgaven med at bringe Næstved Boldklub tilbage i 1. division.

Vi byder Michael velkommen til et længere ophold i Næstved Boldklub, og vi ser frem til at følge den kommende sæsons bestræbelser på at få Næstved Boldklub retur i den næst-bedste række i dansk fodbold.

18193899_1452348184785337_5663355098766495253_n