09/08/2017

To gange Næstved away

Så står der to gange udebane på menuen for de grønne indenfor få dage. På fredag skal vi op imod en af forhåndsfavoritterne til oprykning til 1. division, nemlig Hvidovre. Hvidovre er en traditionsklub, som altid har mange tilskuerer og som ganske naturligt nævnes som oprykningsfavorit igennem de seneste sæsoner, men specielt i år har Hvidovre i den grad noget at have optimisme i. Spillere, som Nicolai Agger og Kim Aabech er kommet til i sommerpausen og vidner om en virkelig farlig offensiv hos Hvidovre. Nicolai Agger har hele 135 superligakampe på CV’et for Sønderjyske, Brøndby og Silkeborg. Kim Aabech har endnu flere superligakampe på samvittigheden – nemlig 171 stk. for Horsens, AGF, Lyngby og FCN. En meget kompetent duo, som vi er meget opmærksom på. Men generelt har Hvidovre en meget komplet trup og vi går til opgaven mod Hvidovre med den allerstørste respekt.

Vores held kan måske være, at det er tidligt på sæsonen og Hvidovre har ikke fået spillet de nye profiler helt ind på holdet. Hvidovre lagde dog ganske fornuftigt ud med 2-2 ude mod AB, så der ER ingen tvivl – vi bliver i den grad testet på fredag.En ganske anderledes udfordring venter på os på mandag, hvor vi skal op imod Ølstykke FC fra serie 1. Klubben, der tidligere var en del af SC Egedal, glæder sig til at besøg af de grønne og ingen tvivl om, at det er en stor kamp for Ølstykke. Deres turneringskampe er ikke startet endnu, så spillerne fra Ølstrykke møder frem med friske ben og en tro på, at de kan drille storfavoritterne fra Sydsjælland.

Vi har ikke lige brug for en fiasko mod et serie 1 hold, så vi skal ud og sætte tingene på plads hurtigt og effektivt med offensivt spil i højt tempo, så vi kan komme videre til anden runde af pokalen.

De grønne har ingen karantæner – naturligt nok her i starten af sæsonen – og heller ingen skader. Tarik meldes klar igen efter den voldsomme medfart han fik af sine tidligere holdkammerater i træningskampen mod B 93.

Kampen mod  Skovshoved er glemt og pakket ned. Det var noget skidt. Kort og godt. Alle har nu fokus på kampen mod Hvidovre, hvor de grønne vil gøre alt for, at få 3 point med hjem til Næstved. Dernæst – på mandag – at komme videre til næste runde i pokalen.

Kampene spilles således:
Fredag d. 11. august Hvidovre IF – Næstved Boldklub. Kampen spilles på Kæmpernes Arena, Sollentuna Alle 1, 2650 Hvidovre kl. 18.30 – turneringskamp.
Mandag d. 14. august Ølstykke – Næstved Boldklub. Kampen spilles på Ølstykke Stadion, Tranekærvej 3, 3650 Ølstykke kl. 19.00 – pokalkamp.

Start bilen eller tag en tur med DSB og kom ud og hjælp de grønne fra Næstved til sejr i disse to vigtige udebanekampe.