Nyheder

19/10/2017

Tingene skal sættes på plads

Søndag d. 6. august 2017. Euro Outlets Stadion Næstved. 889 grønne fans sidder afslappet og venter på, at premierkampen mod Skovshoved skal gå i gang. For en god måned siden spillede Skovshoved i DS og vi spillede i 1. division. Det kunne kun blive en hyggelig søndag.

Det gjorde det så ikke. Skovshoved vandt helt fortjent 3-1 efter en jammelig indsats fra vores side.

Spillerne har længtes efter en ny chance mod Skovshoved for, at sætte tingene på plads og vise, at den kamp var en fejl og nu er chancen der. Vi må desværre undvære vores midtbanedynamo Daniel Norouzi pga. karantæne og det er selvfølgelig et stort tab, da han har spillet stabilt på et meget højt niveau i alle kampe for os i dette efterår, men vi har erstatningerne klar og vi har, bortset fra Daniel og Grosen, en skadesfri og karantænefri trup, der nu bare vil ha’ den sejr over Skovshoved.

Kampen handler ikke bare om håneretten. Kampen er utrolig afgørende for forårets slutspil. Vinder vi, får vi 9 point med over i slutspillet og så er vi vi godt med og kan gå på vinterpause med optanket selvtillid. Samtidig sikrer vi deltagelsen i selvsamme oprykningsspil i foråret.

Omvendt vil Skovshoved med et nederlag ikke kunne være sikker på oprykningsspillet og med 1-5 mod Frem i sidste runde er spørgsmålet: Går der gummiben i den for Skovshoved? Det er set før, at nyoprykkede hold, der måske overpræsteret i en perioden går ned senere i turneringen, men det er ikke sandsynligt, at det sker. Sagen er, at Skovshoved ikke har overpræsteret. Det ER et rigtig godt hold og de kan falde sammen (som det skete mod Frem og Hvidovre), men i langt de fleste kampe har de præsteret flot og stabilt.

Vi skal ud og pille i denne stabilitet og få dem til at huske nederlaget mod Frem. Ingen tvivl om, at vi vil forsøge at sætte os på kampen fra start og vil forsøge ikke at give plads og rum til Skovshoveds omstillinger, som er møggiftige. Først og fremmest skal vi have lukket ned for Simon Bræmer, som har haft et fantastisk efterår. Det skal ikke fortsætte på lørdag. Får vi lukket ned for ham, er vi godt på vej, men Skovshoved er mere end bare Bræmer. Hans holdkammerater kan også spille fodbold. Vi skal huske at nævne Jannik Skov Hansen, som har gjort det fremragende på den offensive midtbane for Skovshoved og Nicolai Vallys, som har scoret næsten lige så mange mål som Bræmer.

Derudover har Skovshoved har en stor gejsttræner i Michael Jørgensen, som er ved at lave en “Bo Henriksen” i Skovshoved. Han dukkede op som træner i Brønshøj med et engagement og en smittende vilje, som fik Brønshøj til at blomstre i nogle år. Bo er nu i Horsens og har lagt billet ind på landstrænerjobbet. Jo, jo – han vil frem her i verden og respekt for det. Michael Jørgensen har den samme vilje og tro på tingene og kan få sine spillere til at tro på, at de kan gå på vandet.

Vores opgave er så, at få lukket luften ud af denne gejst og vilje fra kampens start. Så er meget vundet.

Efter sejre og Frem og B93 i de seneste 2 kampe, hvor vi klart har vist, at vi er et bedre hold end både B 93 og Frem, ser vi frem mod Skovshoved-kampen med optanket selvtillid og en tro på tingene. Vi har spillet godt, koncentreret og med tålmodighed. Der er ingen tvivl om, at Skovshoved ville gerne have mødt os på alle andre tidspunkter end nu, fordi vi gør det rigtig godt iøjeblikket.

Start bilen eller tjek DSB ud og kom til Klampenborg og støt de grønne i denne meget vigtige udekamp. Kampen spilles på Leo Ground, Krøyersvej 5 A, 2930 Klampenborg på lørdag d. 21. oktober 2017 kl. 15.00. Et lille stadion med begrænsede parkeringsmuligheder, så kom i god tid. Der kan parkeres på de nærliggende villaveje. Skovshoved har stillet hele den ene langside til rådighed for grønne fans, så alle er meget velkomne.