05/03/2019

Tillykke med de 80 år!

I dag er det præcis 80 år siden, at NIF blev stiftet. Den 5. marts 1939.

NIF er en sammenlægning af de to daværende klubber ”Næstved Idræts Klub” og ”Næstved Boldklub”. Det blev til Næstved Idræts Forening.

NIF har i dag følgende sportsgrene under sig:

e-Sport
Fodbold
Håndbold
Skøjter
Svømning

NIF er også moderklubben bag Næstved Boldklub.

Kort historisk tilbageblik:

Næstved Boldklub opnåede en enkelt sæson i Mesterskabsserien i sæsonen ‪1935-36‬, der dengang var landets bedste fodboldrække. Altså inden sammenlægningen.

I sæsonerne ‪1940-41‬ til ‪1944-45‬ blev klubberne på grund af 2. verdenskrig inddelt geografisk og ikke efter styrke.

Fra sæsonstarten ‪1945-46‬ indførtes 1., 2. og 3. division. Næstved blev placeret i 3. division, og har lige siden været med i Danmarksturneringen (læs superliga- eller divisionsklub) med både op- og nedture til følge.

NIF Fodbold har i dag en Børneafdeling, Ungdomsafdeling, Talentafdelingen, Fodboldfitness og en Seniorafdeling.

Vi er stadig en aktiv forening, med masser af aktivitet på vores baner alle ugens dage.

Og samtidig har Næstved Boldklub vind i sejlene. Fodboldfeberen begynder igen så småt at indfinde sig i Næstved og omegn.

Læs også mere på www.niffodbold.dk