08/04/2018

Sydbank forlænger igen hovedsponsoratet i Næstved Boldklub

Allerede inden den nuværende aftale udløber til sommer, har Sydbank og Næstved Boldklub valgt at fortsætte det gode samarbejde endnu længere frem i tiden.

Med en forlængelse af hovedsponsoratet frem til sommeren 2020 er der sikret arbejdsro for de grønblusede, der pt. kæmper for oprykning til landets næstbedste række. En forlængelse der vækker glæde i Sydbank.

• Det er et samarbejde vi fra Sydbanks side er utroligt glade for. Næstved Boldklub fungerer som et regionalt flagskib for hele området, som er flankeret af et stort og loyalt netværk omkring klubben. Det passer utroligt godt ind i Sydbanks ambition om støtte op om de lokale institutioner og foreninger, og vi har nu gennem mange år knyttet historiske bånd til klubben, så det er kun naturligt, at det samarbejde fortsætter også i fremtiden, siger Jesper Lund Wimmer, områdedirektør i Sydbank.

• Samtidig vil vi også gerne understrege vores støtte til klubben, hvor der ydes en enorm indsats fra medarbejdere, sponsorer, ledelsen og andre samarbejdspartnere til glæde for lokalområdet. Relationer og dygtighed skaber værdi – også i en fodboldklub, siger Jesper Lund Wimmer.

Også fra klubbens side er der stor tilfredshed med forlængelsen af aftalen med Sydbank, der har stor betydning for de fremtidige muligheder for at opnå klubbens høje ambitioner om at spille med i toppen af dansk fodbold.

• Det er en stor fornøjelse for os at Sydbank har valgt at forlænge hovedsponsoratet. Vores gode samarbejde gennem nu mange år er blot blevet stærkere og tættere henover årene og i dag er det svært ikke at tænke på Sydbank, når snakken går på Næstved Boldklub. Vi er blevet synonym med hinanden, siger salgschef i Næstved Boldklub, Peter Nielsen, og understreger, at det betyder noget særligt for klubben, at man kan igen kan forlænge et mangeårigt sponsorat.

• Det er en stor gave, at have en så dedikeret hovedsponsor som Sydbank. Vi har et tæt samarbejde i det daglige og det er en stor glæde og ikke mindst af enorm betydning for os, at Sydbank er med på den spændende rejse, som vi er på, på vej mod Top 20 i Danmark – her spiller Sydbank en markant rolle, for at det kan lykkes, siger Peter Nielsen.