Bliv sponsor

ALT ER MULIGT

Et samarbejde med Næstved Boldklub kan sammensættes så det er skræddersyet til virksomhedens ønsker og behov.  Vi tager udgangspunkt i vores standardpakker og kan herfra sammensætte en bred vifte inden for “oplevelser”, “eksponering” og “netværk”. Se beskrivelserne herunder.  Samarbejdet med Næstved Boldklub kan i stor stil bruges til medarbejderpleje eller være med til at fremme talentudviklingen i Talentcenter Sjælland.

OPLEVELSER

Med et engagement i Næstved Boldklub åbner der sig et overflødighedshorn af gode oplevelser – lige fra vores før kamp arrangementer i den ny Arena med udsigt ud over stadion til arrangementer af forskellig karaktér henover året. Inviter dine kunder, leverandører, medarbejdere og andre i dit netværk med og få oplevelsen sammen. Alt sammen sker i uformelle rammer.

EKSPONERING

Mulighederne er store. Gør dit brand synligt overfor de mange fremmødte tilskuere på stadion, forretningsfolk i loungen og tv-seere når kampen vises på landsdækkende TV.  Vi dækker alt inden for skilte, storskærm, internet, annoncer, konkurrencer, og nyhedsbreve Mulighed for eksponering før, under, efter og mellem kampene. Brug spillerne i annoncer, markedsføring og events. Kun fantasien sætter grænser.

NETVÆRK

Styrk din forretning med et engagement i regionens stærkeste erhvervsnetværk. Her møder du nye kontakter og kunder i markedet og fælles for dem er, at de deler den samme  interesse. Deltag i vores netværksmøder, arrangementer for samarbejdspartnere, kick off-arrangementer, foredrag, galla-aftener, udebaneture, landskampture og den meget populære og kontaktskabende Europa-tur.

DIT SPONSORAT

Vi har delt de forskellige pakker op i niveauer. Alle virksomheder kan finde et niveau som passer lige netop til dem. Niveauerne er: Hovedsponsor, Eksklusiv Partner Plus, Eksklusiv Partner, Super Partner,  Business Club Plus, Business Club, Business Club Light og morgennetværket SSE Business. Når du har valgt dit niveau arbejder vi sammen fremadrettet, om at nå de ønsker og mål, som jeres virksomhed sætter jer med jeres engagement i Næstved Boldklub.

KONTAKT OS
Kontakt salgsafdelingen for mere information

Peter Nielsen
Salgschef