BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET OG FØLELSERNE MED DIT BRAND

GLÆDE SPREDER SIG

Netværk i dag er meget klart og enkelt – hvis man invester tid og penge, så skal man have mere tilbage, end man yder.
Næstved Boldklub har været en del af Næstved og dansk fodbold meget længe. Siden 1939 har vi været ensbetydende med traditioner, fællesskab og historie på en måde, der samtidig signalerer vilje, tro og sammenhold. Det er sådan folk ser os.

Både lokale og landsdækkende virksomheder er med til at bakke dette indtryk op. Det samme gælder en fantastisk fanskare som selvfølgelig findes lokalt men også i store dele i resten af Danmark.

Næstved er en stolt fodboldby og der hersker en helt bestemt følelse, når bolden ruller på Næstved Stadions grønsvær. Følelsen af at ville vinde sammen – at gøre Næstved stolte sammen – for “Sammen er vi stærkest”

Når du indgår et samarbejde med Næstved Boldklub er det meget mere end blot resultatet på banen. Der er et kæmpe samarbejde uden for banen som handler om, at skabe en stor værdi for netop din virksomhed. Igennem Næstved Boldklub kan din virksomhed blive en del af en dynamisk verden, hvor dine kunder, kolleger og forretningsforbindelser kan skabe sig nogle værdifulde relationer og hvor man får nogle fantastiske oplevelser. Bliv samarbejdspartner i Næstved Boldklub og bliv en del af vores store “familie”, for “sammen er vi stærkest”.

Næstved er vores styrke

Næstved by har været med os i op- og nedture. Alle har en mening om fodbolden i byen og hele Næstved følger med i, hvordan udfordringer løses og målsætninger nås. Som samarbejdspartner i Næstved Boldklub bliver du en del af et stort og stærkt netværk med lokal forankring, men hvor vores brand når ud til hele Danmark gennem virksomheder, medier og fans.

Facts:

• 10.000 unikke brugere på naestvedboldklub.dk