27/03/2018

Sejr, sejr og atter ….?

De grønne er startet dette oprykningsspil helt suverænt. 5-0 i målscorer og 2 sejre i 2 forsøg og spillet har været til UG med kryds og slange. Hverken Avarta eller Ringkøbing kunne true vores forsvar og ikke engang en noget udfordrende bane i det vestjyske kunne bringe de grønne ud af fatning.

Offensivt har det været en fornøjelse af følge spillerne fra Næstved. Tidligere har vi været “verdensmestre” i træningskampene, været meget optimistiske og så tabt den første turneringskamp. Men ikke denne gang. Vi har igen været “verdensmestre” i træningskampene, men vi har kunnet overføre det flotte spil fra træningskampene til turneringskampene, hvor vi indtil videre har hentet 2 stensikre sejre. Stor respekt til spillerne naturligvis, men også til det arbejde, som træningsteamet har lagt i vinterpausen. Holdet ser meget solidt ud med stor konkurrence på næsten alle pladser. Vi har faktisk været ramt af en del skader i de første kampe, men det har ikke kunnet ses på banen og trods skaderne har vi kunne mønstre en meget kompetent bænk med sultne reserver.

På torsdag – skærtorsdag kl. 14.00 – gælder det så Kolding IF. En kamp, som vi må erkende lige er en tand sværere end kampene mod Avarta og Ringkøbing. Kolding har vundet over Ringkøbing og spillede i lørdags faktisk lige op med Hvidovre i en stor del af kampen indtil den eksploderede med rødt kort til Hvidovre og 2 hurtige scoringer til Hvidovre. Kolding havde faktisk Hvidovre godt lukket ned og resultatet 1-4 viser ikke det reelle billede af den kamp.

Torsdagens modstander – Kolding IF – har store ambitioner. Så sent som i februar i år fik klubben tilført 2 gode, rare danske millioner kroner med besked om, at nu skulle der satses på at rykke i 1. division. Klubben har indført kontraktfodbold og har som det første skrevet kontrakt med sin egen Rune Nautrup. En notorisk målscorer, som nettede så sent som i søndags mod Hvidovre. Ham skal vi have styr på torsdag. Derudover har Kolding hentet målmand Jens Rinke, som har været i rundt omkring i sin karriere – bl.a. også i FC Vestsjælland. En dygtig og erfaren målmand, som godt kan give os problemer.

Hverken Kolding eller os har spillere i karantæne. Næstved trækkes med nogle småskader, men alle spillere i truppen – minus langtidsskadede Grosen – er i spil til kampen mod Kolding.

Kampen mod Kolding IF spilles kl. 14.00 Skærtorsdag d. 29 marts. Det forventes, at Næstved Stadion bliver kampklar, men hold øje med vores facebookprofil for information om dette. Uanset hvad – så spiller naturligvis i Næstved, så kom ud og kig og hjælp de grønne til endnu 3 point.