Nyheder

01/09/2017

Sejr nr. 5 på lørdag ?

Vi går efter sejr nr. 5 på stribe på lørdag. Efter sejre over Ølstykke, Frem, Brønshøj og Brønshøj igen, skal det nu gå ud over B 93, som vi spillede 1-1 med i en træningskamp op til denne sæson. En meget – meget – hårdt spillet kamp, hvor vores Tarik Mourhrib fik kærligheden at føle fra sine tidligere holdkammerater. Men meget er sket siden den dag. Vi er i den grad kommet i gang og den succes har mange fædre. Først og fremmest er Michael Hemmningsens ideer og fodboldfilosofi nu implementeret i truppen og spillet – både det offensive og det defensive – flyder rigtig godt i øjeblikket. På banen har hele truppen steppet op og så har tilbagekomsten af Søren Jensen givet det allersidste. Som Sjællanske skriver – den mand har et meget højt bundniveau. Med absolut minimal træning går han direkte ind på holdet og viser høj, høj klasse – som han iøvrigt har gjort i 112 kampe for de grønne.

Vores modstander på lørdag, B 93, har lige som os 2 sejre og 2 tabte kampe i denne 2. division pulje 1. Nederlag mod Hvidovre og Brønshøj og sejre over AB og Hillerød. Hele 6-0 – tenniscifre – vandt B 93 i sidste runde over Hillerød og det har nok skabt noget tro på tingene i Østerbro-klubben. Og så skal det bemærkes, at de to kampe på udebane er tabt og de to kampe på hjemmebane er vundet. Vi spiller på B 93’s bane på lørdag, så det bliver en hård nød at knække for Michael Hemmningsens tropper. Men vi har optimisme og tro på tingene iøjeblikket og vores offensiv med Munksgaard, Souheib Dhaflaoui og Andreas Moos scorer altså mål iøjeblikket, så en spændende kamp er i vente.

Kom til Østerbro og se med. Kampen B 93 – Næstved spilles på Østerbro Stadion, Gunnar Nu Hansens Plads, 2100 København Ø. Kom ind og hjælp de grønne til sejr nummer 5.